Ουρουγουάη – Πορτογαλία: Σφύζουν από ποιότητα

Ουρουγουάη – Πορτογαλία: Σφύζουν από ποιότητα

Στο «Φιστ Στέιντιουμ» του Σότσι, Ουρουγουανοί και Πορτογάλοι θα παραταχθούν με αυτοσκοπό την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Η μεταξύ τους μονομαχία φαντάζει αρκετά αμφίρροπη, με τους Καβάνι και Σουάρες από τη μία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την άλλη, να αποτελούν τα πρώτα βιολιά των ομάδων τους.

«Φτιαγμένη» για μεγάλα παιχνίδια
Η Ουρουγουάη δεν εντυπωσίασε στις νίκες επί της Αιγύπτου (1-0) και της Σαουδικής Αραβίας (1-0) αλλά το έκανε κόντρα στην οικοδέσποινα Ρωσία (3-0) και τερμάτισε πρώτη στον 1ο όμιλο του Μουντιάλ. Οι Σουάρες και Καβάνι την πήραν στις πλάτες τους, αποδεικνύοντας ότι δικαίως έχουν ηγετικό ρόλο στη «Σελέστε».

«Η κατάκτηση της πρώτης θέσης μας ικανοποιεί παραπάνω από ο,τιδήποτε. Κατορθώσαμε να κερδίσουμε με άνεση τους Ρώσους, κατά την άποψή μου κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Επίσης, σημαντικό είναι ότι διατηρήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, το προσεχές ματς έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας. Αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, όμως, είμαστε ικανοί για την πρόκριση» υποστήριξε ο βετεράνος τεχνικός Όσκαρ Ταμπάρες.

Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το Κύπελλο; Δες τις νέες αποδόσεις εδώ| 21+

Με ηγέτη τον CR7
Η Πορτογαλία ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο με αντίπαλο την Ισπανία (3-3), σε ματς με πολλές φάσεις και πλούσιο θέαμα. Ακολούθησαν τα παιχνίδια με Μαρόκο (1-0) και Ιράν (1-1), στα οποία η απόδοση της ομάδας του Φερνάντο Σάντος κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Με τέσσερα γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πρώτος σκόρερ των Πορτογάλων και θα μπορούσε να είχε τουλάχιστον πέντε, εάν ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε στο τελευταίο ματς.

«Η Ουρουγουάη έχει σπουδαίους παίκτες και μεγάλες προσωπικότητες αλλά αυτό ισχύει και για τη δική μας ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς οι νικητές ώστε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο» σχολίασε ο Φερνάντο Σάντος.

Τελευταία αποτελέσματα:

Ουρουγουάη – Ρωσία   3-0 (Τσερίσεφ αυτογκόλ, Σουάρες, Καβάνι)

Ιράν – Πορτογαλία      1-1 (Κουαρέσμα)

Παράδοση:

Πορτογαλία – Ουρουγουάη   3-0

Ουρουγουάη – Πορτογαλία   1-1

Τοπ αποδόσεις στο Μουντιάλ από τη bwin! 21+

Σχολιάστε

X