Κύπελλο Αγγλιας: Οι Λύκοι βάζουν δύσκολα στους Βig Six!

Κύπελλο Αγγλιας: Οι Λύκοι βάζουν δύσκολα στους Βig Six!

Εναρξη: 21:45, 07/01/2019
Γήπεδο: Molineux Stadium, West Midlands

Μεγάλο ραντεβού στο Molineux, η Γουλβς υποδέχεται τη Λίβερπουλ και οι Reds θέλουν απαντήσεις μετά το τέλος του αήττητου σερί. Σούπερ με τους Big Six οι Λύκοι. 

Γουλβς, ικανή για όλα!
Η Γουλβς είναι ομάδα που χαρακτηρίζεται από αστάθεια στις εμφανίσεις και τα σκορ της. Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου είχε κερδίσει την διεκδικήτρια του τίτλου, Τσέλσι, αλλά μετά έχασε από την Κάρντιφ. Πιο πρόσφατα δεν μπόρεσε να κερδίσει την ουραγό Φούλαμ. Πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με την Τότεναμ, αλλά έχασε από την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας.

Η φόρμα της Γουλβς απέναντι στους Big Six δείχνει το πόσο καλή και επικίνδυνη μπορεί να είναι στην καλή της ημέρα. Έχει νικήσει Τσέλσι και Τότεναμ και έχει κρατήσει ισοπαλία με Άρσεναλ, Σίτι και Γιουνάιτεντ. Τις δύο ήττες τους από τις ομάδες του Big Six τις έχει στο Μολινό, μία με Τότεναμ και μία με Λίβερπουλ.

Σε αυτό το στάδιο του Κυπέλλου ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, θα κάνει αρκετές αλλαγές, αφήνοντας εκτός Νέβες, Γιότα και Μπολί. Η Γουλβς είχε το 0-0 με την Σουόνσι στο γήπεδό της και μετά την ήττα με 2-1 χωρίς τα αστέρια της.

Θέλει και το κύπελλο η Λίβερπουλ

Το παρελθόν δείχνει πως ο Κλοπ δεν κάνει εκτεταμένο ροτέισον. Αντίθετα από την Γουλβς που έχει αυτήν την αστάθεια η Λίβερπουλ διανύει εξαιρετική περίοδο, έχοντας κερδίσει εννιά ματς στο πρωτάθλημα προτού χάσει το σερί οριακά στο ντέρμπι με την Σίτι. Η Λίβερπουλ πριν από την Σίτι έχει χάσει άλλες τέσσερις φορές φέτος, οι τρεις εκτός έδρας.

Για την Λίβερπουλ βέβαια το Κύπελλο και το League Cup δεν είναι το ίδιο στις προτεραιότητές τους όπως το πρωτάθλημα και η Ευρώπη, όπου πέρασε από την φάση των ομίλων του Champions League. Πέρυσι τέτοια εποχή στο Κύπελλο ο Κλοπ κόντρα στην Έβερτον είχε κατεβάσει πολύ καλή 11άδα. Το ίδιο είχε κάνει και στον 4ο γύρο με Γουέστ Μπρομ. Θα έχαναν εκείνο το ματς αλλά Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ ξεκίνησαν το ματς.

Μία Λίβερπουλ σε πλήρη σύνθεση είναι πολύ καλύτερη από την Γουλβς όμως τίθεται ερωτηματικό για το τι ροτέισον θα κάνουν οι δύο προπονητές. Και εκεί βέβαια πάλι οι Reds έχουν προβάδισμα. Αν ο Κλοπ κάνει πολλές αλλαγές θα έχει Γκόμες και Μορένο στην άμυνα, Χέντερσον, Λαλάνα και Κεϊτά ή Φαμπίνιο στο κέντρο και μπροστά Στάριτζ και Σακίρι. Υπάρχει και η εκτίμηση όμως ότι δεν θα γίνουν τόσες πολλές αλλαγές. Στο 0-2 για το πρωτάθλημα στις 21 Δεκεμβρίου η Λίβερπουλ ήταν σαφώς ανώτερη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Κύπελλο Αγγλίας με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X