Premier League: Οι αλλαγές που... κερδίζουν!

Premier League: Οι αλλαγές που… κερδίζουν!

Ποιος προπονητής «κερδίζει» περισσότερα από τις αλλαγές; Ποιος παίκτης κάνει τη διαφορά όταν μπαίνει στο ματς; Η bwin News με ένα εντυπωσιακό γράφημα σας προσφέρει όλες τις απαντήσεις για την Premier League!

Στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα, με τις περισσότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις, η κόπωση από τα διαδοχικά ραντεβού κάνει την εμφάνισή της, οι τραυματισμοί «χτυπούν» την πόρτα των ομάδων και οι προπονητές διαπιστώνουν πως ο πάγκος μπορεί να τους απογειώσει ή να τους… βυθίσει. Η bwin News με ένα απίθανο γράφημα σας παρουσιάζει αναλυτικά τα στοιχεία για τους «τυχερούς» προπονητές της Premier League, αλλά και αυτούς που προτιμούν το ίδιο σχήμα με ελάχιστες αλλαγές! Οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά, αλλά και αυτοί που σκοράρουν περισσότερο ως αλλαγή!

Σε μια σεζόν 38 αγώνων, παρουσιάζεται η μέση διαφορά στους πόντους των ομάδων, από την στιγμή που έκαναν την πρώτη αλλαγή και μετά. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο με 184 αλλαγές  έχει κερδίσει 47 πόντους, αντίθετα, ο Γιούργκεν Κλοπ με 139 αλλαγές, έχει πάρει μόλις 20 βαθμούς. Η Σίτι του Πεπ έχει κερδίσει 34 βαθμούς έχοντας προβεί σε 108 αλλαγές, ενώ Ράφα Μπενίτεθ και Μάρκο Σίλβα δεν έχουν πάρει απολύτως τίποτα. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει… χάσει και τρεις!

Ποιοι παίκτες αποτελούν τις  πλέον αποτελεσματικές αλλαγές; Ο Χουάν Μάτα είναι ο παίκτης που έχει αλλάξει περισσότερες φορές τη μοίρα ενός ματς, αφού με τα Μπλε και σε 27 περιπτώσεις που μπήκε ως αλλαγή κέρδισε 11 πόντους για την ομάδα του. Τη διαφορά είχε κάνει και ο Κρίστιαν Μπεντέκε με τους Σπερς, έχοντας δώσει 8 βαθμούς σε 32 περιπτώσεις που μπήκε ως αλλαγή, αν και ο πιο επιτυχημένος σε αυτό το κομμάτι είναι ο Κόνορ Γουίκαμ με 15 βαθμούς σε 20 ματς που μπήκε αλλαγή. Υπάρχουν και αυτοί που δεν κάνουν τη διαφορά, όπως ο Καμπασέλε της Γουότφορντ και ο Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ.

Από το γράφημα της bwin News δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι παίκτες που σκοράρουν περισσότερο όταν αγωνίζονται στο βασικό σχήμα. Ο Χάρι Κέιν σκοράρει 0.79 γκολ ανά λεπτό, όπως και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μάρεϊ της Μπράιτον με 0.59 τέρματα ανά λεπτό και ο Βάρντι με 0.49 τέρματα ανά λεπτό συμπληρώνουν τη λίστα.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X