Βραζιλία – Βέλγιο: Έχουν το εύκολο γκολ

Βραζιλία – Βέλγιο: Έχουν το εύκολο γκολ

Στο Καζάν, η Βραζιλία κοντράρεται με το Βέλγιο σε ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Μουντιάλ. Η «Σελεσάο» δείχνει ώριμη και ικανή να φθάσει μέχρι τέλους, στηριζόμενη σε ένα ευρωπαϊκό στιλ ποδοσφαίρου. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» σκοράρουν ανελλιπώς στη φετινή διοργάνωση και ευελπιστούν να σημειώσουν μία μεγάλη έκπληξη, παίρνοντας αυτοί την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Τεράστια η κλάση της
Η Βραζιλία χρειάστηκε να «ζεστάνει» τις μηχανές της, μετά την ισοπαλία με την Ελβετία (1-1) στην πρεμιέρα των ομίλων, σημείωσε τρεις διαδοχικές νίκες, με το ίδιο σκορ μάλιστα (2-0). Θύματά της υπήρξαν οι Κόστα Ρίκα, Σερβία και Μεξικό. Ο εκλέκτορας Τίτε έχει κατορθώσει να τη συμμαζέψει αμυντικά, είναι αξιοσημείωτο ότι υπό τις οδηγίες του 57χρονου, η «Σελεσάο» έχει κρατήσει το μηδέν σε 19 από τα 25 ματς που έχει δώσει.

«Νιώθω πολύ καλά πια, άφησα πίσω τα προβλήματα τραυματισμού και είμαι εδώ για να οδηγήσω την εθνική μας ομάδα στην κορυφή. Επικεντρωνόμαστε στο ματς με το Βέλγιο, κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος και κάθε αντίπαλος έχει τον σεβασμό μας» δήλωσε ο Νεϊμάρ.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Πολύ σκληρό για να πεθάνει
Οι Βέλγοι έδειξαν απαράμιλλο πάθος και αυταπάρνηση, κάνοντας την ανατροπή κόντρα στην Ιαπωνία (3-2), σε παιχνίδι που έδειχνε χαμένο όταν οι «Σαμουράι» πέτυχαν το δεύτερο γκολ. Η αντεπίθεση ξεκίνησε με τον Φερτόνχεν και ολοκληρώθηκε από τους Φελαϊνί και Τσαντλί. Το νικητήριο τέρμα, μάλιστα, ήταν χάρμα ιδέσθαι, έπειτα από ταχύτατη αντεπίθεση των «Κόκκινων Διαβόλων».

«Η προσωπικότητα της ομάδας και των παικτών έφερε τη νίκη και την πρόκριση επί της Ιαπωνίας. Δεν παρατήσαμε τον αγώνα και κατορθώσαμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Δίνω συγχαρητήρια σε όλους, υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορούμε να γράψουμε ιστορία φέτος» υποστήριξε ο Ισπανός τεχνικός Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Το Βέλγιο έχει να επιδείξει μόλις μία νίκη επί της Βραζιλίας, το 1963 σε διεθνές φιλικό ματς. Έκτοτε, αποτυγχάνει απέναντι στη «Σελεσάο». Εσχάτως, πάντως, έχει ξεχάσει τι σημαίνει ήττα, παραμένοντας αήττητο για 23 σερί ματς. Το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα σημειώθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2016, κόντρα στην Ισπανία (0-2) σε διεθνές φιλικό ματς.

Τελευταία αποτελέσματα:

Βραζιλία – Μεξικό       2-0 (Νεϊμάρ και Φιρμίνο οι σκόρερ)

Βέλγιο – Ιαπωνία        3-2 (Φερτόνχεν, Φελαϊνι και Τσαντλί πέτυχαν τα γκολ των Βέλγων)

Παράδοση:

Βραζιλία – Βέλγιο        2-0

Βέλγιο – Βραζιλία        1-2

Βραζιλία – Βέλγιο        5-0

Βέλγιο – Βραζιλία        5-1

Όλα τα Στοιχήματα του Μουντιάλ στην bwin 21+

Σχολιάστε

X