Ρωσία – Κροατία: Κρας τεστ

Ρωσία – Κροατία: Κρας τεστ

Στο Σότσι, η οικοδέσποινα του φετινού Μουντιάλ Ρωσία αντιμετωπίζει την Κροατία σε αγώνα που μπορεί να μην έχει την αίγλη των άλλων προημιτελικών ωστόσο προμηνύεται συναρπαστικός. Υπενθυμίζεται ότι αμφότερες οι ομάδες προκρίθηκαν από τη φάση των 16 μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Αν έχεις τύχη, διάβαινε
Η Ρωσία έκανε την έκπληξη και έθεσε εκτός συνέχειας του θεσμού την Ισπανία στην προηγούμενη φάση. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος (1-1), με δυο Ρώσους παίκτες να βρίσκουν δίχτυα. Ο πολύπειρος στόπερ Ιγκνασέβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 12ο λεπτό, με τον φορ Τζιούμπα να ισοφαρίζει με εκτέλεση πέναλτι στο 42ο λεπτό. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ούτε εκεί άλλαξε κάτι. Στα ψυχοφθόρα πέναλτι, οι Ρώσοι αποδείχθηκαν ψυχραιμότεροι και ευστοχότεροι, επικρατώντας της «Φούρια Ρόχα» με 4-3. Ο γκολκίπερ Ακινφέεφ έγινε ο ήρωας της εθνικής ομάδας, αποκρούοντας τις εκτελέσεις των Κόκε και Άσπας.

«Ήταν πολύ απαιτητικό το παιχνίδι και πολύ δύσκολο να περιμένεις στη μισή πλευρά του γηπέδου καθώς οι Ισπανοί είχαν την κατοχή της μπάλας. Τα καταφέραμε, όμως, δίνοντας τεράστια χαρά στον κόσμο και ολόκληρη τη χώρα» σχολίασε ο Ακινφέεφ.

Μουντιάλ με ειδική προσφορά* | 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Σούμπασιτς της «χάρισε» την πρόκριση
Δεν αποτέλεσε μυστικό ότι η απόδοση των Κροατών στο ματς με τη Δανία δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς είχε την ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα στην κανονική διάρκεια αλλά ο Μόντριτς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι προς το τέλος του 90λεπτου. Ήρωες αναδείχθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι οι γκολκίπερ Σμάιχελ και Σούμπασιτς, με τον δεύτερο να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της πρόκρισης των «μπλέιζερς» στα προημιτελικά (3-2).

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα αλλά η δίψα για διάκριση παραμένει μεγάλη. Το ματς με τη Ρωσία είναι εξόχως σημαντικό, η πρόκριση στα ημιτελικά είναι το ζητούμενο για εμάς. Δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο αντίπαλος είναι ο διοργανωτής και θα έχει και τη στήριξη της εξέδρας αλλά εμείς κοιτάζουμε με ποιο τρόπο θα παρουσιαστούμε στο 100% ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε» δήλωσε ο Ντάλιτς.

Τελευταία αποτελέσματα:

Ρωσία – Ισπανία       1-1 (σκόρερ ο Τζιούμπα για τους Ρώσους)

Κροατία – Δανία       1-1 (σκόρερ ο Μάντζουκιτς για τους Κροάτες)

Παράδοση:

Ρωσία – Κροατία       1-3

Κροατία – Ρωσία       0-0

Ρωσία – Κροατία       0-0

Κορυφαίες αποδόσεις για το Μουντιάλ από τη bwin! 21+

Σχολιάστε

X