Ισπανία – Ρωσία: Ευδιάκριτοι οι ρόλοι τους

Ισπανία – Ρωσία: Ευδιάκριτοι οι ρόλοι τους

Στη Μόσχα και το επιβλητικό «Λουζνίκι», Ισπανία και Ρωσία συνθέτουν ένα ζευγάρι στο οποίο η «Φούρια Ρόχα» έχει την ταμπέλα του φαβορί και τους οικοδεσπότες να επιθυμούν να κάνουν την έκπληξη. Καμία εκ των δυο, όμως, δεν εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ.

Μίλησε η φανέλα
Η Ισπανία πανηγύρισε μία νίκη (1-0 επί του Ιράν) και αναδείχθηκε ισόπαλη με Μαρόκο (2-2) και Πορτογαλία (3-3), κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο. Τρία από τα έξι γκολ της σημείωσε ο αναγεννημένος Ντιέγκο Κόστα. Σε κάθε ματς, η «Φούρια Ρόχα» είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει τον Φερνάντο Ιέρο που έχει αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

«Δεχθήκαμε πέντε γκολ στον όμιλο, στοιχείο καθόλου κολακευτικό και περιμένω να εμφανιστούμε σαφώς βελτιωμένοι κόντρα στη Ρωσία. Αν εμφανιστούμε και πάλι με αμυντικά κενά, η πρόκριση θα φαντάζει δύσκολη υπόθεση» ανέφερε ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Η Ρωσία κατέκτησε ευρείες νίκες στον 1ο όμιλο, τόσο επί της Σαουδικής Αραβίας (5-0) όσο και επί της Αιγύπτου (3-1), με τα εγχώρια ΜΜΕ να προβαίνουν σε διθυραμβικά σχόλια. Η ανώμαλη προσγείωση της ομάδας του Στανισλάφ Τσερτσέσοφ ήρθε στο ματς με την Ουρουγουάη (0-3), με την ήττα να της χαρίζει τη δεύτερη θέση.

«Παίζαμε με δέκα παίκτες από το 35′ αλλά η Ουρουγουάη δεν έκοψε τον ρυθμό, έβλεπες τους παίκτες της να προσπαθούν να επιτεθούν με κάθε τρόπο. Είχαν τις ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ευτυχώς το σκορ δεν πήρε διαστάσεις θριάμβου. Πιαστήκαμε στον ύπνο στο ξεκίνημα, αν αυτό επαναληφθεί με την Ισπανία, τότε οι ελπίδες πρόκρισης θα μειωθούν σημαντικά» ήταν τα λόγια του Τσερτσέσοφ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Ισπανία – Ιράν   2-2 (Ισκο, Ασπας τα γκολ των Ισπανών)

Ουρουγουάη – Ρωσία   3-0

Παράδοση:

Ρωσία – Ισπανία 3-3

Ρωσία – Ισπανία 0-3

Ρωσία – Ισπανία 1-4

Ισπανία – Ρωσία 0-0

Ισπανία – Ρωσία 1-0

Ισπανία – Ρωσία 1-0

Όλα τα Στοιχήματα του Μουντιάλ στην bwin 21+

Σχολιάστε

X