Βέλγιο – Αγγλία: Μονομαχία παρηγοριάς

Βέλγιο – Αγγλία: Μονομαχία παρηγοριάς

Στην Αγία Πετρούπολη, Βέλγιο και Αγγλία καλούνται να ξεχάσουν το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό του Μουντιάλ και να επικεντρωθούν στο να κατακτήσουν την τρίτη θέση στο τουρνουά. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί και στη φάση των ομίλων, σε ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους Βέλγους να επικρατούν με σκορ 1-0.

Πήγε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό
Το Βέλγιο έφθασε ένα βήμα από τον τελικό αλλά απέτυχε, το εμπόδιο της Γαλλίας αποδείχθηκε ανυπέρβλητο. Προηγουμένως, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είχαν σημειώσει τη μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Βραζιλία.

«Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση, η επιδίωξή μας ήταν να βρεθούμε στον τελικό. Αν κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν, όμως, θα διαπιστώσουμε ότι το Βέλγιο έχει πετύχει μεγάλη επιτυχία το 1986, τερματίζοντας τέταρτο στο Μουντιάλ εκείνης της χρονιάς. Οπότε, η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι σημαντικός στόχος» υποστήριξε ο Μαρτίνεθ.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Θέλει να επανέλθει δριμύτερη
Η πορεία της Αγγλίας στη φετινή διοργάνωση ήταν πολύ καλή με δεδομένο ότι στα προηγούμενα Μουντιάλ δεν είχε κατορθώσει να ξεχωρίσει. Στο ματς των ημιτελικών με την Κροατία, προηγήθηκε, χάρη σε πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του χαφ Τριπιέρ, με τον φορ Κέιν να σπαταλά μία μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Στην επανάληψη, όμως, οι Κροάτες ισοφάρισαν με τον Πέρισιτς και οδήγησαν τον αγώνα στην παράταση, όπου ο Μάντζουκιτς τους χάρισε την πρόκριση στον τελικό.

«Η ομάδα μου έχει ανάγκη από τέτοια σημαντικά παιχνίδια ώστε να ωριμάσει και να αποκτήσει τη νοοτροπία του νικητή. Αν δούμε όλες τις εθνικές ομάδες που είχαν σπουδαίες επιτυχίες, προηγουμένως είχαν κάποια αξιοσημείωτη αποτυχία. Δεν τα κατάφεραν, δηλαδή, με την πρώτη φορά. Αποκτώντας την εμπειρία, επέστρεψαν δριμύτερες και πέτυχαν, αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς» δήλωσε ο Σάουθγκεϊτ.

Τελευταία αποτελέσματα:

Γαλλία – Βέλγιο  1-0

Κροατία – Αγγλία        2-1 (Τριπιέρ το γκολ των Άγγλων)

Παράδοση:

Αγγλία – Βέλγιο  0-1

Αγγλία – Βέλγιο  1-0

Αγγλία – Βέλγιο  2-1

Βέλγιο – Αγγλία  0-0

Αγγλία – Βέλγιο  1-0

LIve στοίχημα από το κινητό! Κατέβασε το app |21+

Σχολιάστε

X