Αίγυπτος – Ουρουγουάη: Αγωνία για τον Σαλάχ

Αίγυπτος – Ουρουγουάη: Αγωνία για τον Σαλάχ

Η Αίγυπτος στηρίζεται πολύ στον σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ την ώρα που η Ουρουγουάη, τέταρτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 στη Ν. Αφρική, διαθέτει τους Καβάνι και Σουάρες στη γραμμή κρούσης, στην προσπάθειά της να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο Μουντιάλ.

Στα χέρια του ιατρικού τιμ ο Σαλάχ
Ο άσος της Λίβερπουλ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν και σε διεθνές επίπεδο, οδηγώντας τους «Φαραώ» σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Ο 25χρονος πέτυχε πέντε γκολ στην προκριματική φάση και επιθυμεί να πράξει το ίδιο στη Ρωσία, αν και λόγω τραυματισμού αναμένεται να χάσει την πρεμιέρα. Ο τραυματισμός στον ώμο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έχει κοστίσει στην εθνική ομάδα. Στα τελευταία φιλικά ήταν απόντας, όπως ήταν φυσικό.

Ο Αργεντινός εκλέκτορας Εκτορ Ραούλ Κούπερ περιμένει τα ευχάριστα νέα από το ιατρικό επιτελείο. Αλλοι ποιοτικοί παίκτες είναι οι Ελνενί, Σικαμπάλα, Χασάν. Αξιοσημείωτη είναι, δε, η περίπτωση του τερματοφύλακα Ελ-Χανταρί που έχει συμπληρώσει τα 45 έτη και είχε ορκιστεί ότι δεν θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση αν δεν συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αίγυπτο.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία
Η δυο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουρουγουάη βρίσκεται 22 θέσεις πιο πάνω από την Αίγυπτο στη παγκόσμια κατάταξη της FIFA και το λογικό φαβορί σε αυτό το ματς για τη νίκη. Ο πολύπειρος Οσκαρ Ταμπάρες έχεις συμπληρώσει 12 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Από τους εν ενεργεία προπονητές εθνικών ομάδων είναι πρώτος σε παιχνίδια, με 173 και συνολικά τέταρτος, πίσω από Μιλουτίνοβιτς (273), Φογκτς (230) και Λάγκερμπακ (190).

Με παίκτες όπως οι Γοδίν στην άμυνα, Σάντσες, Βεσίνο, Ροντρίγκες στη μεσαία γραμμή και Καβάνι και Σουάρες στην επίθεση, η «σελέστε» δικαίως έχει υψηλές βλέψεις φέτος στα γήπεδα της Ρωσίας. Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στο Μοντεβιδέο, ήρθε η άνετη νίκη επί του Ουζμπεκιστάν (3-0).

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X