Αργεντινή – Κροατία: Ματς-ορόσημο για την παρέα του Μέσι

Αργεντινή – Κροατία: Ματς-ορόσημο για την παρέα του Μέσι

Η 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Μουντιάλ περιλαμβάνει τη σπουδαία μονομαχία της Αργεντινής με την Κροατία που θα διεξαχθεί στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Η «αλμπισελέστε» ψάχνει μία αντίδραση μετά από την ισοπαλία με την Ισλανδία (1-1), την ίδια ώρα που οι Κροάτες απέδειξαν και απέναντι στη Νιγηρία τη μεγάλη τους ποιότητα, κερδίζοντάς τη στο ρελαντί (2-0).

Αρνητική πρεμιέρα
Ο Αγουέρο έβαλε σε θέση οδηγού του Αργεντινούς στο ματς με την Ισλανδία αλλά λίγο αργότερα η άμυνά τους «έκανε νερά» και οι νησιώτες κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν. Ο Λιονέλ Μέσι είχε τη μεγάλη ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι, αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, στη σημαντικότερη φάση του υπόλοιπου διαστήματος.

«Πάντα παρατασσόμαστε για τη νίκη, γι’ αυτό το λόγο το αποτέλεσμα με την Ισλανδία δεν μας ικανοποίησε. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με παίκτες πίσω από τη μπάλα να μας περιμένουν στην περιοχή τους. Η κατοχή της μπάλας δεν μας απέφερε καρπούς, η ανάπτυξή μας ήταν αργή, δεν αποδώσαμε βάσει πλάνου. Πρέπει να βελτιωθούμε» τόνισε ο Σαμπαόλι.

Τελευταία νέα, αποδόσεις και προσφορές* για το Μουντιάλ| 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μεγάλη η ποιότητά της
Η Κροατία δεν ανέβασε ιδιαίτερα ρυθμούς απέναντι στη Νιγηρία αλλά και πάλι πήρε αυτό που ήθελε, χάρη σε γκολ των Ετέμπο (αυτογκόλ) και Μόντριτς (πέναλτι). Συνολικά, ήταν ανώτερη των «σούπερ αετών», έχοντας και ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Απαντες στο εσωτερικό της ομάδας πιστεύουν ότι μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό αντίπαλο της Αργεντινής που μόνο πειστική δεν έδειξε στην πρεμιέρα.

«Η νίκη ήταν σημαντική τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς. Δεν παίζουμε μόνοι μας στο γήπεδο, η Νιγηρία δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. Θέλουμε να πατήσουμε πάνω στο νικηφόρο αποτέλεσμα και να δείξουμε και στη συνέχεια ότι διαθέτουμε άκρως ποιοτική ομάδα» ανέφερε ο Μόντριτς.

Τελευταία αποτελέσματα:

Αργεντινή – Ισλανδία  1-1 (Αγουέρο ο σκόρερ των Αργεντινών)

Κροατία – Νιγηρία       2-0 (Ετέμπο (αυτογκόλ), Μόντριτς)

Παράδοση:

Αργεντινή – Κροατία    2-1

Κροατία – Αργεντινή    3-2

Αργεντινή – Κροατία    1-0

Κροατία – Αργεντινή    0-0

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (21+)

Σχολιάστε

X