Επιλέξτε την αποστολή της Εθνικής για το Eurobasket! (Polls)

Επιλέξτε την αποστολή της Εθνικής για το Eurobasket! (Polls)

Νέα σελίδα στην Εθνική, νέα ηγεσία στον πάγκο, πολλά όνειρα για διάκριση! Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με 32 μπασκετμπολίστες και με όλους τους εν ενεργεία κορυφαίους Έλληνες προπονητές για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει του μεγάλου ραντεβού. Οι παίκτες εμφανίζονται αποφασισμένοι να εκτοξεύσουν ξανά την ομάδα και η μάχη για τη διάκριση θα αρχίσει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη γραμμή των… χαρακωμάτων και με όλα τα αστέρια, από πίσω του.

Ο Ιτούδης έχει πολλές λύσεις στα χέρια του, όμως αυτό κάνει και δυσκολότερη την απόφαση για την τελική 12αδα. Στις επιλογές υπάρχει πλέον και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με την ομάδα να γίνεται πιο απρόβλεπτη, πιο αθλητική, πιο γρήγορη και καλύτερη στο μακρινό σουτ. Η Εθνική στο ματς με τη Μεγάλη Βρετανία δεν εξασφάλισε μόνο την πρωτιά στον όμιλο, συσπειρώθηκε ακόμα περισσότερο, οι παίκτες είναι έτοιμοι να αποτυπώσουν στο παρκέ τη δίψα για διάκριση και να ανάψουν το φυτίλι της εκτόξευσης. Ποιοι όμως θα βρίσκονται στα πλάνα του Ιτούδη για το κορυφαίο αθλητικό μπασκετικό γεγονός;

Επιλέξτε τη 12αδα της Εθνικής για το Eurobasket!

Loading…

Το πρόγραμμα της Εθνικής

Η αντίστροφη μέτρηση για την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της χρονιάς άρχισε και η Εθνική μας μπαίνει σε ρυθμούς Eurobasket. Με το βλέμμα στα… μετάλλια και το μομέντουμ να είναι σύμμαχος, η ομάδα του Ιτούδη προετοιμάζεται για την υπέρβαση και ο Αύγουστος είναι… γαλανόλευκος. Δυνατά φιλικά, τουρνουά Ακρόπολις, ενώ στα τέλη του μήνα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Σερβία - Ελλάδα και στην τιτανομαχία ανάμεσα σε Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς. Τον Σεπτέμβριο η Εθνική θα μπει στη μάχη του EuroBasket, ταξίδι που θα αρχίσει από το Μιλάνο.

Ημερομηνία Αγώνας Διοργάνωση
9 Αυγούστου Ελλάδα - Ισπανία Φιλικό
11 Αυγούστου Ισπανία – Ελλάδα Φιλικό
17-19 Αυγούστου (Ελλάδα, Γεωργία, Πολωνία και Τουρκία) Τουρνουά Ακρόπολις
25 Αυγούστου Σερβία - Ελλάδα Β’ Προκρ. Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023
28 Αυγούστου Ελλάδα - Βέλγιο Β’ Προκρ. Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023
2 Σεπτεμβρίου Κροατία – Ελλάδα Eurobasket
3 Σεπτεμβρίου Ελλάδα – Ιταλία Eurobasket
5 Σεπτεμβρίου Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα Eurobasket
6 Σεπτεμβρίου Ελλάδα - Ουκρανία Eurobasket
8 Σεπτεμβρίου Εσθονία - Ελλάδα Eurobasket

Σχολιάστε

X