Ζενίτ - Ολυμπιακός: Μεγάλο ραντεβού στην Αγία Πετρούπολη!

Ζενίτ – Ολυμπιακός: Μεγάλο ραντεβού στην Αγία Πετρούπολη!

Εναρξη: 19:00, 05/11/2020
Γήπεδο: Αγία Πετρούπολη

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δυο σερί ήττες και ψάχνει αντίδραση με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη! Μόλις τρίτο ματς για τους Ρώσους. 

Επιτέλους… ματς Euroleague για τη Ζενίτ

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για τη Χίμκι του Πασκουάλ με τις νίκες επί Εφές εκτός και Μπαρτσελόνα εντός, ωστόσο ο κορονοϊός επισκίασε τα πάντα. Τα διαδοχικά κρούσματα έκαναν άνω – κάτω την ομάδα, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων μετά τις 9 Οκτωβρίου. Ετσι αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις με Μπασκόνια (εκτός), Βαλένθια (εκτός), Μιλάνο (εντός) και Παναθηναϊκό (έντος) όπως και οι υποχρεώσεις για τη VTB. Οι Ρώσοι επιστρέφουν στην κανονικότητα, τη Δευτέρα επιβλήθηκαν εύκολα της Αστάνα για τη VTB με 85-52 κι έδειξαν έτοιμοι ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα, ο Πασκουάλ πλέον δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα έπειτα από καιρό. «Πλέον αισθάνομαι ωραία. Ήταν δύσκολο το προηγούμενο διάστημα τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να παίξουμε ξανά στο γήπεδό μας με τον κόσμο στο πλευρό μας και σε αυτή την καταπληκτική διοργάνωση.

Πνευματικά είμαστε έτοιμοι, σωματικά προσπαθούμε να συνέλθουμε. Μας λείπει ο ρυθμός, αλλά είναι κάτι που πρέπει να καταλάβουμε και να προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι» τόνισε ο Πασκουάλ. Το περσινό 91-87 υπέρ των Ρώσων είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχουν δώσει οι δύο ομάδες με γηπεδούχο τη Ζενίτ.

Να επιστρέψει στις νίκες ο Ολυμπιακός!

Δεύτερη σερί ήττα για τους Πειραιώτες, που δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση με την Εφές στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και ηττήθηκαν 79-84 εντός έδρας. Ηταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τον Ολυμπιακό, μετά από αυτή στο Μόναχο (3-3).
Η Εφές είχε άριστη επιθετική λειτουργία, σκόραρε μακριά από το γήπεδό της 84 πόντους και τελείωσε με 10/21 τρίποντα και 9 επιθετικά ριμπάουντ. Η τουρκική ομάδα βρήκε 17 πόντους από τα 13 λάθη του Ολυμπιακού. «Είναι ένας αγώνας αίνιγμα υπό την έννοια ότι η Ζενίτ έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού στο ρωσικό πρωτάθλημα, ένα ματς που κέρδισε 40 πόντους.

Βέβαια αυτό δεν ήταν ένα κριτήριο για να δούμε και εμείς που ακριβώς βρίσκονται» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει καλά χαρακτηριστικά και πολλούς καλούς σουτέρ στην περιφέρεια. Φυσικά ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι πάντα δύσκολο, ιδίως στην Ρωσία». Δίχως προβλήματα στην Αγία Πετρούπολη οι «ερυθρόλευκοι», που ψάχνουν το δεύτερο διπλό τους στη σεζόν μετά από εκείνο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Ευρωλίγκα με αμέτρητα ειδικά!

Σχολιάστε

X