Τσεχία - Αγγλία: Ντέρμπι κορυφής στον 4ο όμιλο του EURO!

Τσεχία – Αγγλία: Ντέρμπι κορυφής στον 4ο όμιλο του EURO!

Με εξασφαλισμένη την πρόκριση στους «16», Τσεχία κι Αγγλία θα κάνουν τα πάντα για την πρωτιά στον 4ο όμιλο και το καλύτερο ζευγάρωμα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου Euro 2020 εδώ!

Ολα για την κορυφή η Αγγλία

Η Αγγλία «κλείδωσε» αυτόματα την πρόκριση, έπειτα τα αποτελέσματα στον β’ όμιλο. Αυτό, όμως, ελάχιστα αποφορτίζει το κλίμα στην εθνική Αγγλίας, που απογοήτευσε κόντρα στη Σκωτία. Πλέον, αναζητά μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά, αλλά και για να μη ρισκάρει με πιθανό πλασάρισμα στην 3η θέση. Η Αγγλία παραμένει αήττητη στο «Γουέμπλεϊ» σε μεγάλες διοργανώσεις (σε κανονική διάρκεια). Παράλληλα, έχει υποστεί μόλις δυο ήττες στους 24 τελευταίους επίσημους αγώνες που έχει δώσει στο «Γουέμπλεϊ». Απογοητευτικός και μακριά από τον καλό εαυτό του ο Χάρι Κέιν, αναζητά λύσεις ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σαουθγκέιτ, που βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής για τις επιλογές του.

«Γνωρίζουμε ότι η Τσεχία διαθέτει επικίνδυνους ποδοσφαιριστές, ενώ θα είναι ένα δύσκολο πρόβλημα να διασπάσουμε την καλά οργανωμένη άμυνα της. Την έχουν υποτιμήσει όλοι. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο σε κάποια πράγματα στην επίθεση», τονίζει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός. Χωρίς τον καλύτερο παίκτη της ως τώρα, Μέισον Μάουντ, ο οποίος τέθηκε προληπτικά σε καραντίνα μετά την αγκαλιά του με τον Μπίλι Γκίλμορ, η Αγγλία καλείται να βρει λύσεις.

Παράλληλα, η Αγγλία έχει το πάνω χέρι με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε πέντε ματς, ωστόσο, στην τελευταία χρονικά συνάντησή τους στα προκριματικά του Euro το 2019, οι Τσέχοι πανηγύρισαν τη νίκη (2-1) στην έδρα τους.

[jsMatches id =”166425″ group_id=”78″ partic_id=”216378″ quantity=”6″ emblems=”0″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]

Θέλουν την πρωτιά οι Τσέχοι

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Τσεχία ήταν πιο αποτελεσματική από την Κροατία και πήρε αυτό που ήθελε. Με πρωταγωνιστή τον Σικ που βρήκε ξανά δίχτυα απέσπασε ισοπαλία 1-1 και βρέθηκε σίγουρα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πλέον, στο τελευταίο ματς με τους Αγγλους αναζητά νίκη η ισοπαλία για να εξασφαλίσει και την πρωτιά. Σε περίπτωση ήττας από την Αγγλία και νίκη της Κροατίας, μπορεί να τερματίσει 3η μόνο αν οι Κροάτες καλύψουν τη διαφορά των τριών γκολ από την Τσεχία.

«Η Αγγλία είναι μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Παίζει εντός έδρας και θέλει να δείξει την ποιότητά της. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, ενώ στόχος μας είναι να κλείσουμε τον Χάρι Κέιν» τόνισε ο κόουτς, Σιχλάβι. Με την Αγγλία βρέθηκαν μαζί στα προκριματικά του EURO, με τους Τσέχους να διασύρονται στο Λονδίνο με 5-0 και να κερδίζουν 2-1 στην Πράγα.

[jsMatches id =”166425″ group_id=”78″ partic_id=”216366″ quantity=”6″ matchtype=”2″ emblems=”0″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]

Σχολιάστε

X