ΑΕΚ - Βελέζ Μόσταρ: Ψάχνει νίκη πρόκρισης στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ: Ψάχνει νίκη πρόκρισης στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ αναζητά απόψε (21:00) την ανατροπή κόντρα στην Βελέζ, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Για την ανατροπή πρόκρισης η ΑΕΚ

H ΑΕΚ δεν έπεισε με την εικόνα της, ηττήθηκε 2-1 από τη Βελέζ στο Σεράγεβο και πλέον καλείται να αλλάξει την κατάσταση και να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από όσα είδε στο πρώτο ματς κι από τους παίκτες του κι από την διαιτησία και αφού ζήτησε από όλους να ξεχάσουν το πρώτο ματς, επισήμανε πως το βράδυ της Πέμπτης η ΑΕΚ θα παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο. «Πρέπει να παλεύουμε κάθε μπάλα, να έχουμε τρεξίματα, πειθαρχία. Αυτά δεν τα είχαμε. Παίζουμε στην έδρα μας και όλα είναι τακτική. Εκτός από την τακτική, υπάρχει και το ατομικό κομμάτι. Πρέπει να κερδηθούν μονομαχίες. Να βάζει πείσμα, πάθος και ο καθένας να παλεύει ξεχωριστά» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Η ΑΕΚ, έπειτα από 511 ημέρες, θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο και με τη στήριξή τιου του θα επιδιώξει να κάνει την ανατροπή και στο τέλος να πάρει αυτή την πρόκριση για την επόμενη φάση του Conference League. Ο Βλάνταν ΜΙλόγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολποστ θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς με τους Μπακάκη, Βράνιες, Τζαβέλλα και Μιτάι να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Σιμάνσκι και Λε Ταλέκ, ενώ οι Λιβάι Γκαρσία, Τάνκοβιτς και Μάνταλος θα αγωνιστούν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Σέρχιο Αραούχο.

Να υπερασπιστεί το 2-1 η Βελέζ!

Η Βελέζ έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι, επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ και πλέον κάνει… όνειρα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη, ωστόσο εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη της Ένωσης και πήρε τη νίκη. «Σίγουρα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στο Σαράγεβο αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλα πράγματα στην άμυνά μας. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ μας απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στο αμυντικό κομμάτι και τις αντεπιθέσεις μας» τόνισε ο κόουτς, Φέντα Ντούντιτς. Ο περσινός MVP επιστρέφει στο βασικό σχήμα και ο Ντούντιτς θα παρατάξει την ομάδα του με τους Μπογκντάνοβιτς, Όβτσινα, Ίσιτς, Ζελίκοβιτς, Φερέιρα, Ράντοβατς, Πρσες, Χασάνοβιτς, Τσόσιτς, Μπραντάο και Ζαΐμοβιτς. Οι Βόσνιοι δεν είχαν αγώνα το σαββατοκύριακο, ώστε να πάρουν ανάσες από τα διαδοχικά ματς.

Σχολιάστε

X