Αυστρία – Ρωσία:  Τεστ χαρακτήρα για φιλοξενούμενους

Αυστρία – Ρωσία: Τεστ χαρακτήρα για φιλοξενούμενους

Οι οικοδεσπότες του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρώσοι φιλοξενούνται στο Ινσμπρουκ από την Αυστρία σε άκρως ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν στα τρία περασμένα διεθνή φιλικά, με αντιπάλους τις Ουρουγουάη, Σλοβενία και Λουξεμβούργο και επιθυμούν να διευρύνουν το σερί τους.

Ανταγωνιστικοί Αυστριακοί
Η Αυστρία απέτυχε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, μένοντας τέταρτη πίσω από Σερβία, Ιρλανδία και Ουαλία. Στον προκριματικό όμιλο σημείωσε τέσσερις νίκες δίχως ευτυχή κατάληξη για την ίδια.

Το συγκρότημα του Φράνκο Φόντα αποτελεί ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, με τους Πρεντλ, Ντράγκοβιτς και Χίντερμπεργκερ να ξεχωρίζουν στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή δεσπόζουν οι Μπάουμγκαρντλινγκερ, Αλάμπα και Σάουμπ ενώ στην επίθεση το αστέρι είναι, δίχως αμφιβολία, ο Αρναούτοβιτς που μπορεί να αγωνιστεί είτε στην κορυφή είτε στα πλάγια.\

Παίζεις Διεθνή Φιλικά, κερδίζεις* Μουντιάλ! 21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ψάχνουν τα πατήματά τους οι Ρώσοι
Η Ρωσία κατέχει την 66η θέση στην κατάταξη της ΦΙΦΑ, 40 πίσω από την αποψινή της αντίπαλο. Η παρουσία της στα δυο περασμένα κορυφαία τουρνουά ήταν απογοητευτική, τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 όσο και στο EURO 2016, έχοντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε έξι συνολικά παιχνίδια.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν η ομάδα του Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ αναμετρήθηκε δις με τους Αυστριακούς για τα προκριματικά του EURO 2016,  γνωρίζοντας δυο ήττες με το ίδιο σκορ μάλιστα (1-0). Στο περσινό Κύπελλο Συνομοσπονδιών δεν είχε καλή παρουσία, διοργάνωση που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκτοτε, σε έξι φιλικά, ο απολογισμός της είναι αρνητικός: μία νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Σχετικά με το ρόστερ, οι πολύπειροι Ακινφέεφ (γκολκίπερ), Ιγκνασέβιτς (στόπερ), Ζιρκόφ (μπακ), Σαμέντοφ (χαφ) αποτελούν τη σύνδεση με τα περασμένα χρόνια. Οι χαφ Τζαγκόεφ, Ερόχιν και οι φορ Τζιούμπα και Σμολόφ είναι ποιοτικά στελέχη και μπορούν να προσφέρουν πολλά στην εθνική ομάδα.

Τελευταία αποτελέσματα
Λουξεμβούργο – Αυστρία  0-4 (Αρναούτοβιτς, Γκρίλιτς, Γκρέγκοριτς, Σάουμπ τα γκολ)
Ρωσία – Γαλλία 1-3 (Σμολόφ ο σκόρερ των Ρώσων)

Παράδοση
Ρωσία – Αυστρία       0-1
Αυστρία – Ρωσία       1-0
Αυστρία – Ρωσία       0-0
Αυστρία – Ρωσία       0-3

Σχολιάστε

X