Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Πανηγύρια κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Πανηγύρια κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο

Η Μπαρτσελόνα θέλει να γιορτάσει το 25ο πρωτάθλημα Ισπανίας απέναντι στην παραδοσιακή αντίπαλό της, Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Καμπ Νόου».

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε 3-0 της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, και είναι, επίσης, φαβορί στο αντίστοιχο της Βαρκελώνης, καθώς ευνοείται από τη χρονική συγκυρία του αγώνα.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ έρχεται από την πρόκριση επί της Μπάγερν Μονάχο στο Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης για τρίτη διαδοχική σεζόν. Επιβλήθηκε των Γερμανών με συνολικό σκορ 4-3, ενώ το 2-2 της Τρίτης ίσως φέρει επιπλέον επιβάρυνση στους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν.

Όπλο η έδρα για την Μπάρσα
Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, μετά από ένα χρόνο… διάλειμμα, καθώς πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα η Ρεάλ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα της, καθώς στο «Καμπ Νόου» έχασε μόλις 4 βαθμούς σε 16 ματς, με 45 γκολ ενεργητικό και μόλις 8 παθητικό στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, είχε 5 σερί εντός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ των οποίων, δύο νίκες με 3-0 επί των Γιουβέντους, Τσέλσι και το 4-1 κόντρα στη Ρόμα.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο, όμως το να διατηρήσει το αήττητο σε μία σεζόν, για πρώτη φορά εδώ και 86 χρόνια, είναι σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο.

Cash Out* – πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου!

Το Τσάμπιονς Λιγκ σε πρώτο πλάνο για τη Ρεάλ
Η Ρεάλ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, επικρατώντας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ενώ κατέκτησε το ισπανικό Σούπερ Καπ με συνολικό σκορ 5-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Όμως, το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν ήταν ανάλογο και έμεινε από νωρίς πίσω, αφήνοντας βαθμούς στα εντός έδρας ματς με Βαλένθια, Λεβάντε και Μπέτις.

Η θέση του Ζινεντίν Ζιντάν έγινε επισφαλής, όμως η Ρεάλ μπόρεσε να παραμείνει σε τοπ επίπεδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, σκοράροντας 7 φορές στις εκτός έδρας νίκες επί της Παρί, της Γιουβέντους και της Μπάγερν. Εντός έδρας δεν ήταν τόσο δυνατή και ειδικά αμυντικά έβγαλε αδυναμίες, κάτι που φάνηκε και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάγερν.

Επιπλέον στατιστικά
Στο τελευταίο τους παιχνίδι: Λα Κορούνια – Μπαρτσελόνα 2-4 (Κουτίνιο ένα γκολ και Μέσι τρία γκολ).
Ρεάλ – Μπάγερν 2-2 (δύο γκολ ο Μπενζεμά).

Παράδοση
Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-3
Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 2-0
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-3
Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 2-3
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-1
Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-2
Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-4

* Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC.
Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 210 9237777. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχολιάστε

X