Ντόρτμουντ - Χέρτα: Με... φόρα οι Βερολινέζοι

Ντόρτμουντ – Χέρτα: Με… φόρα οι Βερολινέζοι

Έναρξη: 19.30, 06/06/2020
Γήπεδο: Signal Iduna Park

«Το πρωτάθλημα για εμάς έχει τελειώσει. Μπορούμε να το πούμε τόσο ξεκάθαρα». Ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, επιμένει ότι μετά την ήττα από την Μπάγερν οι στόχοι της ομάδας του έχουν αλλάξει. Αυτό που μετράει, πλέον, είναι μόνο η έξοδος στο Champions League. Η Μπορούσια έχει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων διεκδικητών, όμως το ματς με την Χέρτα κρύβει παγίδες.

Εντυπωσιάζει η Χέρτα

Οι φιλοξενούμενοι είναι αναγεννημένοι με τον Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο και δεν έχουν χάσει κανένα παιχνίδι μετά την επανέναρξη. Τα συνολικά τέρματα 11-2 σε αυτό το σερί μαρτυρούν τις αλλαγές που έχουν γίνει στην πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μάλιστα, η διοίκηση φέρεται έτοιμη να ρίξει και άλλα χρήματα στο τραπέζι, βλέποντας την εξέλιξη των τελευταίων εβδομάδων.

Η Χέρτα κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τώρα, θέλει να σπάσει την κακή παράδοση που έχει με αντίπαλο την Ντόρτμουντ, την οποία κέρδισε για τελευταία φορά εκτός έδρας τον Δεκέμβριο του 2013. Παράλληλα και ο Λαμπαντία θέλει να βάλει τέλος στο δικό του αρνητικό σερί, καθώς δεν έχει κερδίσει τους Βεστφαλούς ούτε μία φορά στις 7 τελευταίες του προσπάθειες.

«Αν είμαστε σε θέση να το κάνουμε, τότε θα προσπαθούμε πάντα να επιβάλουμε το παιχνίδι μας», σχολίασε ο Λαμπαντία. «Πρέπει να είμαστε πολύ οργανωμένοι αμυντικά. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στο Ντόρτμουντ και θα είναι κρίσιμο το πώς θα αντιδράσουμε σε συγκεκριμένες περιστάσεις». Ο Γερμανός τεχνικός ξέρει πόσο μεγάλος θα είναι ο βαθμός δυσκολίας, καθώς η ομάδα του θα έχει και σημαντικές απουσίες. Ο Κούνια τραυματίστηκε, οι Πλάτενχαρντ, Βολφ και Κραφτ παραμένουν εκτός, η σεζόν έχει ήδη τελειώσει για τους Ασκάσιμπαρ και Νετς, ενώ οι Ρέκικ και Σταρκ μόλις ξεκίνησαν προπονήσεις.

Χωρίς Χούμελς η Ντόρτμουντ

Από την άλλη πλευρά, η Ντόρτμουντ όχι μόνο ξεπέρασε την ήττα από την Μπάγερν, αλλά ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς με την Πάντερμπορν, την οποία διέλυσε με 6-1. Οι Βεστφαλοί θα παίξουν μεν χωρίς τον τιμωρημένο Χούμελς, αλλά θα ποντάρουν πολλά ξανά στην επιθετική τους γραμμή. Ακόμη κι αν λείψει ο Χάαλαντ, που μόλις ξεκίνησε προπονήσεις. Ο Αζάρ, που θα παίξει στη θέση του αν χρειαστεί, έχει 8 γκολ και 3 ασίστ στα ματς με την Χέρτα! Ο Σάντσο από την άλλη, που προέρχεται από το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, μετράει 3 γκολ και 3 ασίστ σε 4 παιχνίδια με τους Βερολινέζους.

Μπορεί και οι γηπεδούχοι να έχουν τις απουσίες τους, καθώς πέραν του Χούμελς θα λείψουν και οι τραυματίες Ρόις, Νταούντ, Ζαγκαντού και Σουλτς, όμως έχουν το πάνω χέρι στη μάχη της 4άδας και τρέχουν καλά σερί με την Χέρτα. Δεν έχουν χάσει κανένα από τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, σκοράρουν για 28 συνεχόμενα εντός έδρας, ενώ θα επιχειρήσουν να κάνουν το… νταμπλ στις νίκες στην ίδια σεζόν για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2004-05.

Η Ντόρτμουντ κάνει την δεύτερη καλύτερη επίδοσή στην ιστορία της στον δεύτερο γύρο από πλευράς βαθμών, ενώ με 80 γκολ έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην ιστορία της σε αυτό το σημείο της σεζόν. Θα μπορέσει να συνεχίσει αυτά τα σερί ή θα καταφέρει η σούπερ φορμαρισμένη Χέρτα να κάνει τη ζημιά;

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X