Λαμία - Παναιτωλικός: Ολα για την πρώτη νίκη στα Play out!

Λαμία – Παναιτωλικός: Ολα για την πρώτη νίκη στα Play out!

Εναρξη: 20:00, 08/06/2020
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Ραντεβού αποδείξεων στη Λαμία, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Κοινός στόχος η… πρώτη νίκη στα Play out.

Σέντρα και στα Play out και τρεις από τις οκτώ ομάδες θα δώσουν τη δική τους μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε αυτά συμμετέχουν οι ομάδες από την 7η ως την 14η θέση, ενώ παίζουν όλοι εναντίον όλων από μία όμως μόνο φορά. Οι τέσσερις πρώτες του μίνι πρωταθλήματος θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια στην έδρα τους και οι τέσσερις τελευταίες, τρία. Η τελευταία ομάδα υποβιβάζεται και η προτελευταία θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Super League 2. O Πανιώνιος μπήκε με το δεξί, επικρατώντας 1-0 του Βόλου στη Νέα Σμύρνη και ελπίζει ακόμα περισσότερο σε παραμονή. Ο Αστέρας πέρασε από τη Λάρισα επικρατώντας 2-1, ενώ το ματς του Ατρομήτου στην Ξάνθη αναβλήθηκε. Τα βλέμματα στρέφονται στη Λαμία, εκεί όπου ο Παναιτωλικός που αισθάνεται την καυτή των «Κυανέρυθρων» θέλει τρίποντο – ανάσα.

Η Λαμία με τον Άκη Μάντζιο έγινε πιο ομάδα, έκανε σερί που την έβγαλε από τις τελευταίες θέσεις, ενώ για σημαντικό διάστημα έδινε τη μάχη της για την εξάδα. Ωστόσο, στο φινάλε τα σημάδια κόπωσης την εμπόδισαν να κάνει την υπέρβαση, Συμπλήρωσε 12 ματς χωρίς νίκη και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Τιρόνε, επιστρέφει ο Πλιάτσικας, αποκλείστηκαν οι Κατσίκας, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Τσούκαλος, Βλαχομήτρος.

Χρειάστηκε να φτάσει στη 16η αγωνιστική για να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο. Kαλή παρουσία στο δεύτερο μισό της σεζόν, κατάφερε να «χτίσει» και διαφορά από τον Πανιώνιο και την τελευταία θέση. Ωστόσο, η πρεμιέρα των Play out τον φόρτωσε άγχος. Παράλληλα, είναι στο -1 από την Ξάνθη και θα δώσει σκληρή μάχη να αποφύγει την προτελευταία θέση και τα μπαράζ παραμονής. 4-5-1 υπέρ του Παναιτωλικού η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 1-3-1 στην έδρα των Φθοιωτών. Στη Σούπερ Λιγκ, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 6 φορές, με τους Αγρινιώτες να είναι αήττητοι, μετρώντας 2 νίκες και 4 ισοπαλίες. Παραμένει χωρίς διπλό από τον Απρίλιο του 2019, έχοντας 11 ήττες και τρεις ισοπαλίες στα 14 τελευταία εκτός έδρας ματς! Τιμωρημένος ο Ντάλσιο, εκτός οι Κνετ, Ταχάρ, επιστρέφουν οι Λουσέρο, Αριγίμπι αποχώρησε ο Μαρσιάλ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X