Champions League 2020 - 21: Οι Όμιλοι και οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού!

Champions League 2020 – 21: Οι Όμιλοι και οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της φάσης των ομίλων για το Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 με εντυπωσιακούς ομίλους και… Μέσι vs Κριστιάνο!

Ξεχωρίζει ο 7ος όμιλος, όπου θα συναντηθούν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους με όλα τα βλέμματα Αυτό θα είναι το Champions League της σεζόν 2020-21, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη «μάχη» Μέσι – Ρονάλντο που θα συναντηθούν και πάλι ως αντίπαλοι μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι κορυφαίοι θα «κονταροχτυπηθούν» ξανά, δύο χρόνια από την τελευταία τους συνάντηση στα «Clasico» μεταξύ Μπάρτσα και Βασίλισσας, που είχαν ταυτιστεί με την προσωπική τους μονομαχία για εννέα ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, η τελευταία τους αναμέτρηση διεξάχθηκε στις 6/5 του 2018 στο ισόπαλο 2-2 στο «Καμπ Νόου», ματς στο οποίο αμφότεροι είχαν σκοράρει.

Συνολικά κατά το παρελθόν, Μέσι και Κριστιάνο έχουν παίξει αντίπαλοι 34 φορές (2.806′ κοινά λεπτά συμμετοχής): 18 στη La Liga, 5 στο Κόπα Ντελ Ρέι, 4 στο ισπανικό Σούπερ Καπ, 2 σε φιλικά και φυσικά 5 στο Champions League (2-2-1), με τον «CR7» να αγωνίζεται για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον 3ο όμιλο του Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός. Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα έχει αντιπάλους τις Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ.

Οι οκτώ όμιλοι του Champions League

1ος όμιλος: Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάλτσμπουργκ, Λοκομοτίβ Μόσχας.

2ος όμιλος:
Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ίντερ, Γκλάντμπαχ.

3ος όμιλος:
Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι, Ολυμπιακός, Μαρσέιγ.

4ος όμιλος:
Λίβερπουλ, Άγιαξ, Αταλάντα, Μίντιλαντ.

5ος όμιλος:
Σεβίλη, Τσέλσι, Κράσνονταρ, Ρεν.

6ος όμιλος:
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λάτσιο, Μπριζ.

7ος όμιλος:
Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Ντιναμό Κιέβου, Φερεντσβάρος.

8ος όμιλος:
Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λειψία, Μπασακσεχίρ.

Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X