Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους : Μέσι vs Κριστιάνο, οι θρύλοι ξανά αντιμέτωποι!

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους : Μέσι vs Κριστιάνο, οι θρύλοι ξανά αντιμέτωποι!

Από το κακό στο χειρότερο η Μπαρτσελόνα, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Κάντιθ εκτός έδρας, κάνοντας τραγικά λάθη στην άμυνα. Βρίσκεται πιο κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού, παρά στις πρώτες θέσεις και πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 33 ετών στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ακολουθεί μια τριάδα αγώνων στο «Καμπ Νόου», με Λεβάντε, Σοσιεδάδ και Βαλένθια. Ωστόσο, στο Champions League δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και για μία ακόμα χρονιά διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου. Θα την κατακτήσει ακόμα και με ήττα ενός γκολ διαφορά ή με σκορ 0-2.

Η Γιουβέντους κέρδισε με ζόρι, αρκετό ζόρι το ντέρμπι του Τορίνο, αφού επικράτησε 2-1 της Γκρανάτα με γκολ του Μπονούτσι στο 89′. Παρέμεινε πάντως στην τρίτη θέση, στο -6 από την πρωτοπόρο Μίλαν και στο -1 από την Ιντερ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση αφήνοντας πίσω της τις αδύναμες Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος. Πως θα πάρει την πρωτιά; Πρέπει να κερδίσει με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ στη Βαρκελώνη ή με δύο αλλά όχι με με 0-2.

Μέσι vs Kριστιάνο Ρονάλντο

«Ο Κριστιάνο είναι ένας από αυτούς. Πάντοτε παλεύει και σκοράρει. Κάνει τρομερή δουλειά καθημερινά. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά απέναντί του για να μη δημιουργήσει πολλούς κινδύνους. Μαζί με τον Μέσι, είναι οι δύο που τόσα χρόνια βρίσκονται σε τοπ επίπεδο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι οι κορυφαίοι τα τελευταία 10-15 χρόνια. Το να είσαι τόσο επιτυχημένος τόσα χρόνια είναι εκπληκτικό. Είναι διαφορετικοί ως ποδοσφαιριστές βέβαια. Έχουν τρομερά στατιστικά με τα γκολ, τα χατ-τρικ, τους τίτλους… Δεν είναι ωραίο να πούμε ποιος είναι ο κορυφαίος γιατί και οι δύο είναι εκπληκτικοί» τόνισε ο Κούμαν.

Τα απόλυτα ονόματα στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα ετοιμάζονται να «κονταροχτυπηθούν» ξανά, 2.5 χρόνια από την τελευταία τους συνάντηση στα «Clasico» μεταξύ Μπάρτσα και Βασίλισσας, που είχαν ταυτιστεί με την προσωπική τους μονομαχία για 9 ολόκληρα χρόνια. Στο Τορίνο και στο πρώτο ραντεβού ο κορονοϊός τους χάλασε τα σχέδια, μιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν θετικός. Η Μπαρτσελόνα του Μέσι νίκησε 2-0 με τον Αργεντίνο να βάζει στο 90′ το κερασάκι στην τούρτα. Τώρα όμως είναι ξανά αντιμέτωποι! Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αγωνιστεί εννέα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης (2009-18) και σε 33 εμφανίσεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει 18 φορές.

Τι γίνεται όμως στις μεταξύ τους μονομαχίες; Συγκεκριμένα, η τελευταία τους αναμέτρηση διεξάχθηκε στις 6/5 του 2018 στο ισόπαλο 2-2 στο «Καμπ Νόου», ματς στο οποίο αμφότεροι είχαν σκοράρει.

Συνολικά κατά το παρελθόν, Μέσι και Κριστιάνο έχουν παίξει αντίπαλοι 34 φορές (2.806′ κοινά λεπτά συμμετοχής): 18 στη La Liga, 5 στο Κόπα Ντελ Ρέι, 4 στο ισπανικό Σούπερ Καπ, 2 σε φιλικά και φυσικά 5 στο Champions League (2-2-1), με τον «CR7» να αγωνίζεται για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντίνος μύθος των Μπλαουγκράνα κατέχει τη μερίδα του λέοντος, έχοντας επικρατήσει στα 16 παιχνίδια, την ώρα που ο Κριστιάνο έχει κυριαρχήσει 9 φορές και άλλες 9 είναι οι μεταξύ τους ισοπαλίες. Όσο για τον τομέα γκολ και ασίστ; Και σε αυτό το πεδίο, ο Μέσι έχει το προβάδισμα με 21-18 γκολ και την τεράστια διαφορά στις ασίστ με 18 έναντι μόλις μίας!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X