ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Ολα για τους ομίλους του Champions League!

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Ολα για τους ομίλους του Champions League!

Εναρξη: 22.00, 30/09/2020
Γήπεδο: Τούμπα

Η Κράσνονταρ είναι μία ομάδα που της αρέσει να κυριαρχεί, με κατοχή. Μία σύγχρονη ομάδα, η οποία προτιμά να παίζει με πολλές κοντινές πάσες, χτίζοντας τις επιθέσεις από χαμηλά. Ο ΠΑΟΚ παίζει το μεγαλύτερο ματς της ευρωπαϊκής του ιστορίας, αφού με νίκη θα βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Το μεγαλύτερο ραντεβού του ΠΑΟΚ

Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ραντεβού της ιστορίας του έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Κράσνονταρ στον επαναληπτικό του 1-2. Στο πρώτο ματς το πλάνο πήγε καλά και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στην αποτελεσματικότητα των δύο ομάδων, που τελικά έκανε τη διαφορά στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, ενώ λίγο πριν δεχθεί το δεύτερο γκολ είχε δοκάρι! «Πιστεύω ότι είναι ένα ματς που δε θα παιχθεί στην τακτική, το σημαντικότερο από όλα είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής να μείνει προσηλωμένος στο στόχο. Να μην σκέφτονται τίποτα άλλο.

Ούτε τι θα συμβεί την επόμενη μέρα, ούτε τίποτα. Η λογική πρέπει να υπερισχύσει των συναισθημάτων. Ταυτόχρονα πρέπει να σκεφτόμαστε τι μας έχει φέρει μέχρι εδώ, ένα βήμα πριν τους ομίλους. Κι αυτό είναι η δουλειά που κάναμε από το ξεκίνημα των πλέι οφ και την οποία πρέπει να ολοκληρώσουμε στο δεύτερο παιχνίδι με την Κράσνονταρ» τόνισε ο Φερέιρα, ο οποίος πάντως είδε σε δεύτερο παιχνίδι την ομάδα του στο ελληνικό πρωτάθλημα να μη μπορεί να κερδίσει (0-0). Βεβαια, απέναντι στον Βόλο παρουσιάστηκε με οκτώ αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Κράσνονταρ. Τόσο ο ίδιος ο Πορτογάλος όσο και ο Ιβάν Σαββίδης έχουν ρίξει βάρος τις τελευταίες μέρες στο ψυχολογικό ντοπάρισμα των παικτών του ΠΑΟΚ.

Εκτός πλάνων έμεινε ο Μπίσεσβαρ, ο Περέιρα, μέσα ο Σβιντέρσκι, ενώ ευρωπαϊκό ντεμπούτο θα κάνουν τα νέα αποκτήματα, Τσόλακ, Ουαγκέ.

ΠΑΟΚ: (3-4-3): Ζίβκοβιτς – Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης – Κρέσπο, Σβαμπ, Καντουρί, Γιαννούλης – Πέλκας, Ζίβκοβιτς – Τσόλακ (Τζόλης)

Χωρίς Βάντερσον η τριπλέτα της Κράσνονταρ
Ο Mάρκους Μπεργκ ο σκόρερ της ομάδας έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή χρονιά, αλλά προέρχεται και από μία πολύ καλή σεζόν το 2019/20. Πέρσι, σε 1406 λεπτά μέτρησε 9 γκολ και δυο ασίστ, ενώ φέτος σε επτά ματς έχει 4 γκολ και τρεις ασίστ. Ένας παίκτης που έλειπε από τα ματς με τον Ολυμπιακό καθώς τότε τραυματίστηκε, είναι ο Ρεμί Καμπελά. Ο Γάλλος το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν η μεγάλη μεταγραφή της Κρασνοντάρ από τη Σεντ Ετιέν, αντί 12 εκατ. Ευρώ, έχοντας κάνει σεζόν στη Λιγκ Α με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Φέτος έχει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, με 5 γκολ και δυο ασίστ. Θα απουσιάσει από το κρίσιμο ματς ο συνδετικός κρίκος της τριπλέτας, Βάντερσον, ο οποίος είναι τραυματίας. Στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σότσι εκτός έδρας, σε ματς που δεν έπεισε, με τον Μουσάεβ να έχει πολλά παράπονα από τον άθλιο αγωνιστικό χώρο.

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και πιστεύω ότι ούτε αυτό θα αποδειχθεί διαφορετικό. Ισως ο ΠΑΟΚ να παίξει πιο επιθετικά και να προσπαθήσει να μας πιέσει περισσότερο. Είμαστε, όμως, έτοιμοι για αυτό και θα πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη οργάνωση, όπως και στο πρώτο ματς. Στα 2,5 χρόνια που είμαι εδώ ποτέ δεν παίξαμε αμυντικά από πρόθεση. Μόνο όταν μας ανάγκαζε ο αντίπαλος, όπως για παράδειγμα η Λεβερκούζεν ή η Βαλένθια. Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και πιο πειθαρχημένοι σε σχέση με το παιχνίδι στο Κρασνοντάρ», τόνισε ο κόουτς Μουσάεβ.

Επιστρέφει ο έμπειρος στόπερ Μαρτινόβιτς, εκτός ο Αρί (αναπληρωματικός φορ), ενώ από μυϊκούς τραυματισμούς ταλαιπωρούνται οι Μπεργκ (βασικός φορ), Κάιο (βασικός στόπερ) και Πετρόβ (βασικός δ. μπακ).Την τελευταία στιγμή θα ξέρει ο Μουσάεβ ποιους θα χρησιμοποιήσει.

Κράσνονταρ (4-2-3-1): Σαφόνοβ – Σμόλνικοβ, Σορόκιν, Μαρτινόβιτς, Ραμίρες – Γκαζίνσκι, Ολσον – Βιλένα, Καμπελά, Κλάεσον – Σουλεϊμάνοβ

 

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X