Βόλος - ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στην Κράσνονταρ!

Βόλος – ΠΑΟΚ: Με το βλέμμα στην Κράσνονταρ!

Εναρξη: 18.30, 26/09/20
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Για την υπέρβαση ο Βόλος

Την πρώτη ήττα στη σεζόν υπέστη ο Βόλος, ο οποίος ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τον Άρη. Ο Βόλος είχε υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας, αλλά δεν είχε σωστή τελική πάσα με συνέπεια να μην δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 89’ ο Τέκιο σκόραρε με κεφαλιά αλλά στη σέντρα που επιχειρήθηκε από την αριστερή πλευρά, η μπάλα είχε βγει εκτός γηπέδου. Ο Βόλος είχε μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, αφού είχε επικρατήσει με 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Οι Βολιώτες πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο δημιουργικό κομμάτι για να φανούν απειλητικοί για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αλλωστε, την περσινή σεζόν σε δυο ραντεβού δεν είχαν καταφέρει να πάρουν βαθμό, αλλά ούτε και να σκοράρουν.

Πρώτα Βόλος και μετά… Κράσνονταρ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στα δυο μεγάλα ραντεβού με Μπεσίκτας και Μπενφίκα και παρά το γεγονός πως ήταν το αουτσάιντερ κατάφερε να πάρει δυο μεγάλες προκρίσεις. Ωστόσο, στο ελληνικό πρωτάθήμα έκανε την πρώτη του γκέλα, αφού παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο χωρίς να πείσει με την εικόνα του. Στη Ρωσία και κόντρα στην Κράσνονταρ, η τύχη του γύρισε την πλάτη, έχασε πέναλτι, προηγήθηκε, ενώ μετά την ισοφάρισή του είχε δοκάρι. Ηττα με 2-1 από τους Ρώσους, αν και άξιζε πολλά παραπάνω. Ωστόσο, το βλέμμα είναι πλέον στραμμένο στο παιχνίδι με τον Βόλο και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά θα συγκεντρώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στα θετικά της ομάδας μας, είναι αυτή η μεγάλη θέληση και η φιλοδοξία να κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε στους ομίλους. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στις δύσκολες στιγμές κι όλα είναι ανοικτά. Στο δεύτερο παιχνίδι θα τα έχουμε όλα αυτά. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι και το μοναδικό που μας αφήνει δυσαρεστημένους είναι το αποτέλεσμα.

Η διάθεση και το θράσος αν μπορούμε να το πούμε έτσι, φάνηκαν σήμερα και θα φανούν ακόμη περισσότερο και στο δεύτερο παιχνίδι» τόνισε ο Πορτογάλος που δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στα δυο νέα αποκτήματα τον εξαιρετικό Κροάτη σκόρερ, Τσόλακ, αλλά και τον πρώην μπακ της Μπαρτσελόνα Ουαγκέ. Στις επτά τελευταίες εξόδους του για τη Super League, ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος, ωστόσο μετρά μόλις δυο νίκες, ενώ σε πέντε δεν έχει καταφέρει να δεχθεί γκολ. Τόσο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όσο και ο Κάρολ Σφιντέρσκι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X