Λάτσιο - Ντόρτμουντ: Mε Χάαλαντ για να σπάσει την παράδοση!

Λάτσιο – Ντόρτμουντ: Mε Χάαλαντ για να σπάσει την παράδοση!

Εναρξη: 22.00, 20/10/2020
Γήπεδο: Ολίμπικο, Ρώμη

Η Λάτσιο επιστρέφει έπειτα από 13 χρόνια

H Λάτσιο επιστρέφει στο Champions League και θέλει να κάνει την υπέρβαση. Ωστόσο, το μομέντουμ δεν είναι το ιδανικό, μιας και οι Λατσιάλι δεν βρίσκονται στην ιδανικότερη κατάσταση. «Θέλω μία παθιασμένη αντίδραση με την Borussia», σχολίασε ο τεχνικός, Σιμόνε Ιντσάγκι, που την οδήγησε ξανά στα… αστέρια για πρώτη φορά έπειτα από 13 χρόνια. Ωστόσο, η Λάτσιο προέρχεται από μια κακή εμφάνιση και εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Σαμπντόρια. Σενάρια θέλουν τον πρόεδρο Κλάουντιο Λοτίτο να σκέφτεται ήδη την απομάκρυνση του Σιμόνε Ιντζάγκι έπειτα από το κακό φετινό ξεκίνημα κι επιθυμεί τον Μαξ Αλέγκρι στον πάγκο των «λατσιάλι». Από την πλευρά του, ο Ιντζάγκι άφησε αιχμές για τη μη ενίσχυση της ομάδας.

Aξίζει να σημειωθεί, πως η Λάτσιο έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 11 τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση από τη φάση των ομίλων και μετά. Εχει ηττηθεί στους 8 από τους 10 πιο πρόσφατους ευρωπαϊκούς αγώνες της. Στα θετικά, η επιστροφή του Ιμόμπιλε, αλλά και του στόπερ, Λουίζ Φελίπε. Ο Ιταλός επιθετικός, που τη σεζόν 2014-15 είχε πετύχει 4 γκολ στο Champions League με τη φανέλα της Borussia, έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο σκόρερ της Serie A, ισοφαρίζοντας πέρυσι την κορυφαία επίδοση του Ιγουαϊν στην ιστορία του πρωταθλήματος με 36 γκολ.

Λάτσιο (3-5-2): Στρακόσα – Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Χουντ – Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς, Λούκας Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο, Φάρες – Κορέα, Ιμόμπιλε

Με ηγέτη τον Χάαλαντ
Η Ντόρτμουντ αποχώρησε νικήτρια με 1-0 από την έδρα της Χόφενχαϊμ στην προηγούμενη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έφτασε σε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα με τον Ελβετό να κάνει ροτέισον ενόψει των πολλών υποχρεώσεων. Η απουσία του τιμωρημένου Τσαν σε συνδυασμό με εκείνες των Ζακαντού και Aκάντζι αφήνει μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας. Ο τελευταίος μπορεί να βγήκε από την καραντίνα το περασμένο Σάββατο, αλλά δεν προπονείται ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα. Θα πρέπει να κάνει και άλλες εξετάσεις, πριν λάβει το ΟΚ για να βρεθεί ξανά δίπλα στους συμπαίκτες του. Στην αποστολή θα βρίσκεται ο Πίσζεκ.

Ωστόσο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Νορβηγός επιθετικός έδειξε σε καλή κατάσταση στο τελευταίο ματς, ερχόμενος από τον πάγκο και ξεκούραστος θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις εντυπωσιακές του επιδόσεις στη διοργάνωση, όπου έχει άμεση συμμετοχή σε τέρμα της Ντόρτμουντ (γκολ ή ασίστ) ανά 50’! Η ΜπορούσΙα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας στο Champions League και τέσσερις στην Ευρώπη έχει να κάνει από το 1993. Μάλιστα, η τελευταία φορά που έφυγε με νίκη από την Ιταλία ήταν το 2003 με σκόρερ τον Κόλερ στο Μιλάνο.

Ντόρτμουντ (3-4-2-1): Μπίρκι – Πίστσεκ, Χούμελζ, Ντιλέινι – Μενιέ, Μπέλιγχαμ, Βίτσελ, Γκερέιρο – Σάντσο, Ρόιζ – Χάαλαντ

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X