Λέγκια Βαρσοβίας - Ομόνοια: Δύσκολο εμπόδιο στην Πολωνία!

Λέγκια Βαρσοβίας – Ομόνοια: Δύσκολο εμπόδιο στην Πολωνία!

Εναρξη: 21.00, 26/08/2020
Γήπεδο: Stadion Miejski

Νοκ άουτ παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί στη συνέχεια, πέναλτι.

Θέλει… ομίλους η Ομόνοια!

H Λέγκια Βαρσοβίας πέρασε με άγχος και ιδρώτα το εμπόδιο της Λίνφιλντ, την οποία κέρδισε με 1-0 εντός έδρας, στον 1ο προκριματικό γύρο. Οι Πολωνοί δεν έπεισαν με την εικόνα τους, δυσκολεύθηκαν αρκετά απέναντι στους Βορειοιρλανδούς, ωστόσο ένα γκολ του Καντέ στο 82΄ έφερε την πρόκριση, κι αφού η αντίπαλος είχε μείνει με παίκτη λιγότερο. Η Λέγκια έχει θέσει στόχο να μπει στους ομίλους οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μεταγραφικά ήταν αρκετά δραστήρια! Η πρωταθλήτρια Πολωνίας μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 τη Ράκοβ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέκχαρτ. «Η Ομόνοια είναι σε πολύ ψηλότερο επίπεδο σε σχέση με τη Λίνφιλντ. Είναι έμπειρη και δεν πρόκειται να παίξει μόνο άμυνα. Ετσι, θα πρέπει να προσέξουμε και τη δική μας ανασταλτική λειτουργία. Πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη», είπε ο τεχνικός Βούκοβις.

Δύσκολη πρόκριση για την Ομόνοια!

Η Ομόνοια επέστρεψε έπειτα από μια δεκαετία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η πρεμιέρα της στον 1ο προκριματικό γύρο μόνο… αγχωτική ήταν. Η πρωταθλήτρια Κύπρου έκαμψε την αντίσταση της Αραράτ στο Ερεβάν, επικρατώντας με 1-0 στην παράταση, χάρη στο τέρμα του Τιάγκο στο 94′. Η πολύμηνη αγωνιστική απραξία ήταν εμφανής για την ομάδα, η οποία δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο εκτός από δυο – τρεις φάσεις. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θέλει ακόμα δουλειά για να δέσει. Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Κύπρου και η Ομόνοια δεν έκανε πειστική εμφάνιση, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Πάφο. Βέβαια, η πρωταθλήτρια παρουσιάστηκε με οκτώ αλλαγές στο βασικό της σχήμα, ώστε να είναι πανέτοιμη για το αποψινό ματς. Εκτός πλάνων ο εξτρέμ Παπουλής και ο φορ Κακκουλής. « Εχω ζήσει όμορφες στιγμές στην Λέγκια, πολύ ιδιαίτερο που επιστρέφω. Είμαι όμως επαγγελματίας και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να προκριθεί η Ομόνοια» τόνισε ο Μπεργκ.

Τα ζευγάρια στον β’ προκριματικό του Champions League

Αλκμααρ – Πλζεν
Σούντουβα – Μακάμπι Τ. Α.
Τσέλιε – Μόλντε
Κάραμπακ – Σερίφ
Λοκομοτίβα Ζ. – Ραπίντ Β.
Λουντογκόρετς – Μίντιλαντ
Κλουζ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Λέγκια – Ομόνοια
Μπρεστ – Σαράγεβο
Γιουνγκ Μπόις – Κλάκσβικ
Σέλτικ – Φερεντσβάρος

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X