Λοκομοτίβ Μόσχας - Γιουβέντους: Βλέπει πρόκριση στη Ρωσία!

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους: Βλέπει πρόκριση στη Ρωσία!

Εναρξη: 19:55, 06/11/2019
Γήπεδο: RZD Arena (Moskva)

Η Γιουβέντους φιλοξενείται στην παγωμένη Μόσχα από τη Λοκομοτίβ και με νίκη θα βρεθεί στις «16» καλύτερες ομάδες του Champions League. 

Για την υπέρβαση η Λοκομοτίβ Μόσχας
H Λοκομοτίβ Μόσχας έφτασε τα τρία σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη και ο τεχνικός Σέμιν βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ουφά, σε ένα ματς που δεν έπεισε με την εικόνα της. Στο Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει πολύ αμυντικά και θα ψάξει το γκολ κυρίως στην κόντρα. Μετρά μια νίκη στον όμιλο και αν θέλει να κάνει την υπέρβαση, η νίκη είναι μονόδρομος. Σημαντικές οι απουσίες των Σμόλοβ και Αν. Μιραντσούκ, όπως και του Φαρφάν.

Νίκη – πρόκριση θέλει η Γιουβέντους
Χωρίς να πείσει με την εικόνα της, η Γιουβέντους επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Τορίνο με το γκολ του Ντε Λιχτ, διατηρήθηκε στην κορυφή, στο +1 από την Ιντερ. Ακολουθεί την Κυριακή το εντός έδρας με τη Μίλαν. Με νίκη στη Ρωσία εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» και στη συνέχεια θα μονομαχήσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρωτιά. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Κουαδράδο, εκτός και ο στόπερ Ντε Λιχτ. Παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία 4 εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της: έχοντας ήττες από Γιουνγκ Μπόις και Ατλέτικο Μαδρίτης, ισοπαλίες με Αγιαξ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους, οι αριθμοί

H Λοκομοτίβ Μόσχας έχει χάσει και τα τρία ευρωπαϊκά ματς με τη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς για το Champions League, το χειρότερο σερί μετά τον Οκτώβριο του 2014, όταν δεν είχε κερδίσει στα έξι ματς

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι αήττητος στα 19 τελευταία ευρωπαϊκά του ματς, έχοντας 15 νίκες και 4 ισοπαλίες. Η τελευταία του ήττα ως τεχνικός της Νάπολι τον Φεβρουάριο του 2018

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X