Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατασαράι: Ποτέ ξανά τέτοιο ρεκόρ η Βασίλισσα!

Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι: Ποτέ ξανά τέτοιο ρεκόρ η Βασίλισσα!

Εναρξη: 22:00, 06/11/2019
Γήπεδο:Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Γαλατασαράι στο Μπερναμπέου και θέλει νίκη… ψυχολογίας για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League. 

Ψάχνει αντίδραση η Ρεάλ Μαδρίτης

Στο ρετιρέ της LaLiga, αλλά με συγκάτοικο τη Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας με τη Μπέτις, παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι. Χωρίς πάθος και εμπνεύσεις, αλλά και ουσία δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι στη χειρότερη άμυνα του ισπανικού πρωταθλήματος, αν και και λίγες ημέρες νωρίτερα είχε διαλύσει τη Λεγανιές με 5-0. Νέες φωνές διαμαρτυρίας για τον Ζιντάν. Κόντρα στη Γαλατά δίνει το τρίτο σερί ματς εκεί. Στα θετικά ότι ο Τιμπό Κουρτουά, κράτησε ανέπαφη την εστία του στα τρία τελευταία. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την πρόκριση στα μέτρα της χάρη στη νίκη στην Κωνσταντινούπολη. Αν νικήσει ξανά τους πρωταθλητές Τουρκίας, ουσιαστικά θα έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.  Με απουσίες οι Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες, Νάτσο, Ασένσιο, Οντριοθόλα, Βινίσιους.

Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι, οι αριθμοί

Αυτή θα είναι η 8η μεταξύ τους συνάντηση για το Champions League και στις προηγούμενες επτά η Βασίλισσα μετρά πέντε νίκες και δυο ήττες.

Η Γαλατά έχει χάσει και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ, έχοντας πετύχει ένα γκολ, ενώ δέχθηκε δέκα!

Η Ρεάλ έχει μείνει χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς στο Champions League (μια ισοπαλία, δυο ήττες). Ποτέ όμως το σερί στο Μπερναμπέου δεν έχει φτάσει τα τέσσερα ματς (τρία ματς το 2002).

Η Γαλατά είναι χωρίς νίκη στα 15 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για το Champions League.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X