Λυών - Μπάγερν: Η Παρί περιμενεί στον τελικό του Champions League!

Λυών – Μπάγερν: Η Παρί περιμενεί στον τελικό του Champions League!

Εναρξη: 22.00, 19/08/2020
Γήπεδο: Ζοσέ Αλβαλάδε

Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε 3-0 της Λειψίας στον πρώτο ημιτελικό.

Λυών, η ομάδα που διαλύει τα φαβορί!

Η Λυών εξελίσσεται σε… τρομακτικό αουτσάιντερ στο φετινό Champions League. Μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους του Κριστιάνο, έβγαλε νοκ-άουτ και τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα με εξαιρετική εμφάνιση (1-3) και προκρίθηκε στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Ο Ρούντι Γκαρσιά δήλωνε πως θα του άρεσε να δει δύο γαλλικές ομάδες στα ημιτελικά του Champions League και η επιθυμία εκπληρώθηκε. Με σούπερ εμφάνιση, η διαβασμένη ομάδα του δεν επηρεάστηκε ούτε καν όταν ισοφαρίστηκε στο σκορ και έκλεισε το εισιτήριο για την δεύτερη γαλλογερμανική «μονομαχία, επιστρέφοντας στους καλύτερους «4» για να αντιμετωπίσει τον ίδιο αντίπαλο (Μπάγερν Μονάχου) μετά από μια δεκαετία.

«Χρυσή» αλλαγή ο Ντεμπελέ βρήκε δύο φορές δίχτυα στο τελευταίο 10λεπτο, σούπερ και ο Κορνέ. «Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο και τις ικανότητές μας και όλα είναι πιθανά. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι η αντίπαλός μας και τις έχει καταφέρει» τόνισε ο Γκαρσιά, ο οποίος θα παραμείνει σε αυτό το 5-3-2 και δεν θα αλλάξει την ενδεκάδα.

Η Λυών συμμετέχει μόλις για 3η φορά σε ημιτελική φάση, ενώ δεν έχει βρεθεί ποτέ σε τελικό. Εχει νικήσει 8 φορές σε 17 ματς (8-5-4) κόντρα σε γερμανικές ομάδες.

Λυών: (5-3-2): Λόπες – Ντιμπουά, Ντεναγέρ, Μαρσέλο, Μαρσάλ, Κορνέ – Κακρέ, Γκιμαράες, Αουάρ – Ντεπάι, Τοκό-Εκαμπί.

Εκκωφαντική Μπάγερν, θέλει τρεμπλ!

Ηταν ασύλληπτη η Μπάγερν και πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στο Champions League. Η ομάδα του Φλικ σημείωσε κάτι αδιανότητο, κάτι τρομερό, μιας και διέλυσε με 8-2 τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Φλικ είναι 28 ματς αήττητη, έχει 27 νίκες και δείχνει πως συνεχίζει με σπασμένα φρένα για το τρεμπλ. Στο 31’ οι Βαυαροί είχαν ήδη βάλει τέσσερα γκολ και ο προημιτελικός είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει. Μόνο που μέχρι το φινάλε η νίκη θα γιγαντωνόταν όπως και ο εφιάλτης για τους Καταλανούς, που με το εις βάρος τους 2-8 θα έγραφαν την πιο μαύρη βραδιά της ιστορίας τους.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως οι «Βαυαροί» στα τελευταία εννέα τους παιχνίδια, έχουν καταφέρει να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, 39 φορές! Πριν από δύο σεζόν, η Λίβερπουλ είχε σκοράρει 41 φορές σε 13 ματς, όπως η και Ρεάλ τη σεζόν 2013-14. Μόνο η Μπαρτσελόνα, είχε σκοράρει τα περισσότερα καθώς πέτυχε 45 τέρματα αλλά σε 16 ματς. Μεταξύ άλλων, ρεκόρ κυνηγάει και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος, με το γκολ που σκόραρε απέναντι στους «μπλαουγκράνα», έφτασε τα 14 φέτος στο Champions League και πλέον στόχος του είναι να ισοφαρίσει ή να «σπάσει» το απόλυτο ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. «Και αυτό το παιχνίδι αρχίζει από το μηδέν», είπε ο Χάνζι Φλικ.

Στα 8 μεταξύ τους ματς – όλα μεταξύ 2000 και 2010, η Μπάγερν μετρά 4 νίκες (οι 3 τελευταίες), η Λυών 2 ενώ ισόπαλα έχουν έρθει δύο ματς. Βέβαια, η Μπάγερν μετράει τέσσερις σερί αποκλεισμούς σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση.

Μπάγερν (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Μπόατενγκ, Αλαμπα, Ντέιβις – Τιάγκο, Γκορέτσκα – Γκνάμπρι, Μίλερ, Πέρισιτς – Λεβαντόβσκι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X