Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζάλτσμπουργκ: Στη σκιά του κορονοϊού

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζάλτσμπουργκ: Στη σκιά του κορονοϊού

Εναρξη: 22:00, 22/09/2020
Γήπεδο: ΜΠΛΟΥΜΦΙΛΝΤ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ

Στη σκιά του κορονοϊού η Σάλτσμπουργκ

«Προτεραιότητα είναι η υγεία όλων, Ελπίζω οι παίκτες τα μέλη να επιστρέψουν τις επόμενες μέρες. Οι προπονήσεις δεν γίνονται στις καλύτερες συνθήκες, υπήρξε… χάος τις τελευταίες ημέρες. Γνωρίζουμε 14 παίκτες θετικούς. Γνωρίζουμε τους κανόνες και πρέπει να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα. Κάναμε τεστ το πρωί και ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε άλλα κρούσματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε στο αυριανό παιχνίδι.

Έχω πει πολλές φορές ότι δεν είμαι εδώ για να βρίσκω δικαιολογίες, έχει συμβεί σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο. Έχουμε 16-18 παίκτες έτοιμους να παίξουν…» τόνισε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος είδε άλλα δυο κρούσματα στην ομάδα, όμως το ματς με τη Ζάλτσμπουργκ θα διεξαχθεί κανονικά.

Η Μακάμπι τα πηγαίνει περίφημα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει δεχθεί ακόμα ούτε γκολ, αποκλείοντας κατά σειρά τις Ρίγα (2-0 εντός), Σουντούβα (3-0 εκτός) και Ντιναμό Μπρεστ (1-0 εντός). Ωστόσο, στο πρωτάθλημα του Ισραήλ ακόμη ψάχνεται. Εκεί σε δύο παιχνίδια μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα. Προτεραιότητα της ήταν η συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους, κάτι που δεν είχε καταφέρει την τελευταία διετία και τα κατάφερε. Τιμωρημένος ο μπακ Καντίλ, σε καραντίνα λόγω κορονοϊού οι βασικοί Ντορ Πέρετζ (αμυντικός μέσος), Γκλέιζερ (αμυντικός μέσος), Μπλάκμαν (εξτρέμ), Πέρετζ (γκολκίπερ), Ρίκαν (μέσος), Σαμπόριτ (μπακ), Κοέν (επιθετικός).

Χωρίς πρόκριση σε… προκριματικά η Σάλτσμπουργκ

Η Ζάλτσμπουργκ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Αυστρίας, μετρώντας δυο νίκες σε ισάριθμα ματς. Με ανατροπή διέλυσε με 4-1 την Άλταχ, με τον Ντάκα να φτάνει με το γκολ του τα 6 τέρματα σε 3 επίσημα παιχνίδια. Από το 2005 η Ζάλτσμπουργκ δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της διαδικασίας των προκριματικών, μετρώντας πέντε αποκλεισμούς στα πλέι οφ. Μάλιστα, δύο φορές συνέβη κόντρα σε ομάδα από το Ισραήλ. Την περσινή σεζόν μπήκε απευθείας στους ομίλους, άγγιξε την πρόκριση κόντρα σε Λίβερπουλ, Νάπολι, ωστόσο άφησε την Γκενκ στην 4η θέση. Η Ζάλτσμπουργκ ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ στο Τελ Αβίβ, αν και ήθελα το ματς να διεξαχθεί σε άλλη χώρα εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού. ««Στόχος μας είναι να πιέσουμε και να έχουμε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Τελ Αβίβ» τόνισε ο κοουτς, Μαρς.

Κακή η παράδοση των Αυστριακών με ομάδες από το Ισραήλ. Η Ζάλτσμπουργκ έχει αντιμετωπίσει έξι φορές ισραηλινές ομάδες και μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Σε τρεις επισκέψεις της στο Ισραήλ έχει κερδίσει μόνο τη Μακάμπι Χάιφα (2-1) τον Αύγουστο του 1994. Στις άλλες δύο επισκέψεις της αποκλείστηκε στα πλέι οφ, αφού το 2009 έχασε με 3-0 από τη Μακάμπι Χάιφα και το 2010 ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X