Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ: Να βρεθεί στα Play off του Europa η Ένωση!

Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ: Να βρεθεί στα Play off του Europa η Ένωση!

Eναρξη: 21.30, 24/09/2020
Γήπεδο: Kybunpark (St. Gallen)

Για την πρόκριση στα Play off η ΑΕΚ!

H AEK μπαίνει στην ευρωπαϊκή μάχη και ο δρόμος για τους ομίλους του Europa League περνά από την Ελβετία. Η Σεντ Γκάλεν είναι ο αντίπαλός της στον 3ο προκριματικό γύρο και σε μονό ματς θα επιδιώξει να πάρει το εισιτήριο για τα Play off της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ κράτησε τον Μάσιμο Καρέρα και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλωστε, με τον Ιταλό τεχνικό η «Ένωση» βελτιώθηκε αμυντικά, έγινε πιο μαχητική κι έχασε στο τέλος τη 2η θέση, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο 56χρονος Ιταλός έκανε τις δικές του εισηγήσεις (Σιμάνσκι, Χνιντ, Καρακλάιτς, Ινσούα, Ανσαριφάρντ, Μιτάι, Ενομπακάρε, Λιβάι Γκαρσία και Σακχόφ), ξέρει καλύτερα τα «αποδυτήρια» και καλείται να αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Στα 31 επίσημα παιχνίδια του στον πάγκο της ΑΕΚ ο Καρέρα μετρά 18 νίκες, εννέα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στην πρεμιέρα της στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού με κορυφαίους τους Μάνταλο, Τσιντώτα. ««Γνωρίζω την Σεντ Γκάλεν, αποτέλεσε πέρυσι την επανάσταση του ελβετικού πρωταθλήματος. Έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και παίζει σκληρό ποδόσφαιρο. Θα είναι ένας αγώνας σκληρός, όπως όλοι οι μονοί, πλέον, αγώνες στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αλλά εμείς είμαστε η ΑΕΚ και υποχρέωσή μας είναι να τελειώσουμε τη δουλειά που θα έχουμε» τόνισε ο Ιταλός που θα έχει μαζί του Λιβάι Γκαρσία και Σακχόφ. Η Ένωση αν προκριθεί απέναντι στην Σεντ Γκάλεν, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ – Ντέσνα.

Αυτή είναι η Σεντ Γκάλεν

Η Σεντ Γκάλεν ξεκινά όπως και η «Ένωση» από τον 3ο προκριματικό με την ελπίδα να κάνει κάτι αξιοπρεπές μετά από απουσία ενός έτους από τα τουρνουά της UEFA. Με τελευταίο της πρωτάθλημα πίσω στο 2000, έχει συνολικά δυο τίτλους στην Ελβετία.Την σεζόν 2019-2020 έγινε η υπέρβαση με τον τερματισμό στη 2η θέση πίσω από την Γιούνγκ Μπόις. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε αρχές Αυγούστου, ενώ η πρεμιέρα έγινε πριν λίγες ημέρες, όπου η Σεντ Γκάλεν χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε 1-0 της Σιόν εντός έδρας. Σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα του φετινού καλοκαιριού

Ο 25χρονος επιθετικός, Φλοριάν Καμπέρι που άφησε την Χιμπέρνιαν. Αποχώρησε ο Σέντρικ Ίτεν που έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ παραχωρήθηκε στην Ρέιντζερς. «Κάθε προπονητής αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στο γήπεδό μας. Δεν χρειάζεται να δώσουμε κάποιο έξτρα κίνητρο στους παίκτες μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι», τόνισε ο κόουτς Ζάιντλερ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Europa League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X