Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν: Ραντεβού πρόκρισης στο Ολντ Τράφορντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ραντεβού πρόκρισης στο Ολντ Τράφορντ!

Εναρξη: 22:00, 02/12/2020
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Με σούπερ Καβάνι για την πρόκριση

Αυτή ήταν ανατροπή με υπογραφή Καβάνι! Ο Ουρουγουανός μπήκε στο 45′ πέτυχε δυο γκολ, έκανε ασίστ και με ιδανικό συμπαραστάτη τον Μπρούνο ήρθε μια μεγάλη νίκη για τη Γιουνάιτεντ. Η Μάντσεστερ επικράτησε 3-2 της Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις, βρέθηκε στο -5 από τη Λίβερπουλ, αλλά και με ματς λιγότερο. Αυτό ήταν και το 10ο comeback των «Κόκκινων» κόντρα στους «Αγιους»! Ετσι, πλησίασε στην κορυφή της Πρέμιερ, ενώ αυτή ήταν η 4η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ με τα 8 διαδοχικά διπλά σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ! Είχε προηγηθεί η καλή εμφάνιση και η άνετη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 4-1 εντός έδρας επί της Μπασάκσεχιρ. Σε διάστημα 28 λεπτά πέτυχε 3 γκολ (7’, 19’, 35’ πέναλτι) και ουσιαστικά κατάφερε να κατεβάσει ρυθμό στην επανάληψη. Μια ισοπαλία είναι αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το θετικό είναι πως μετρά επτά διαδοχικές νίκες εντός στα Κύπελλα Ευρώπης (με 24-2 γκολ).

«Οσο γρηγορότερα προκριθούμε από τον όμιλο, τόσο το καλύτερο. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και την πρώτη θέση του ομίλου. Πρέπει να παίξουμε με το δικό μας στυλ και να έχουμε ισορροπία απέναντι σε έναν αντίπαλο από το υψηλότερο επίπεδο», τόνισε ο Σόλσκιερ. Ο Ντε Χέα είναι έτοιμος και θα βρεθεί κανονικά στη διάθεση του Νορβηγού.

Ολα για όλα η Παρί Σεν Ζερμέν

Δεύτερη σερί απώλεια βαθμών και τέταρτη στις πρώτες 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα για την Παρί Σεν Ζερμέν στο εντός έδρας 2-2 με την Μπορντό. Χωρίς άλλα περιθώρια απωλειών, μιας και οι ανταγωνιστές βρίσκονται πλέον σε απόσταση δύο βαθμών. Σε δύσκολη θέση ο κόουτς Τούχελ παρά το γεγονός πως η διοίκηση τον στηρίζει, παρά τις διαφωνίες με τον Λεονάρντο. Στην προηγούμενη στροφή του Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε 1-0 της Λειψίας εντός έδρας χάρη σε ένα πέναλτι του Νεϊμάρ, ωστόσο δεν έπεισε με την εικόνα της. Μονόδρομος η νίκη για τους Παριζιάνους. «Είχαμε δύο τελικούς μπροστά μας, πήραμε τον έναν (κόντρα στη Λειψία) και πλέον έχουμε το δεύτερο. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο κόουτς Τόμας Τούχελ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν , οι αριθμοί του ντέρμπι

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Παρί τον Φεβρουάριο του 2019 είναι η μόνη ήττα τους σε 15 εντός έδρας παιχνίδια εναντίον γαλλικών ομάδων σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες (10 νίκες)

Η Παρί έχασε μόνο ένα από τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε ομίλους του Champions League (τέσσερις νίκες).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει καθένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια της στο Old Trafford σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό, σκοράροντας 24 γκολ.

Μετά τις δυο σερί νίκες στο Παρίσι, ο Σόλσκιερ θα μπορούσε να γίνει ο δεύτερος προπονητής που κέρδισε τρία συνεχόμενα παιχνίδια Champions League την Παρί, μετά τον Λουίς Ενρίκε το 2014-15 με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ συμμετείχε άμεσα σε 60 γκολ σε 63 εμφανίσεις στο Champions League (36 γκολ και 24 ασίστ). Από το ντεμπούτο του στο τουρνουά το 2013, οι 24 ασίστ του είναι οι περισσότερες από οποιονδήποτε παίκτη.

Μόνο ο Ράσφορντ (5) έχει συμμετοχή άμεσα σε περισσότερα γκολ στο Champions League για την Μάντσεστερ αυτή τη σεζόν από τον Μπρούνο ( τρία γκολ και μια ασίστ).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X