Ντόρτμουντ - Λάτσιο: Με τον αέρα του Χάαλαντ!

Ντόρτμουντ – Λάτσιο: Με τον αέρα του Χάαλαντ!

Για την… εκδίκηση η Ντόρτμουντ

Η τελευταία ήττα της Μπορούσια Ντόρτμουντ από την Κολωνία εντός έδρας ήταν πριν 29 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο οι Τράγοι, αν και είχαν 8 σερί ματς χωρίς νίκη, κατάφεραν και πήραν ένα μεγάλο διπλό επικρατώντας 2-1. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν σκόραρε, αντίθετα στις καθυστερήσεις έχασε τρομερή ευκαιρία να βρει δίχτυα. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ δέχτηκε σοκ από ομάδα που αγνοούσε τη νίκη στη σεζόν κι έχασε έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Το βλέμμα πλέον στρέφεται στο Champions League και το ματς με τη Λάτσιο.

Η Ντόρτμουντ εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση αν δεν ηττηθεί, παίρνει και την πρωτιά αν νικήσει. «Βρισκόμαστε στην κορυφή του ομίλου και θέλουμε να μείνουμε εκεί», ξεκαθάρισε ο Φαβρ. «Η Λάτσιο είναι επικίνδυνη, αλλά σκοπεύουμε να πάρουμε την πρόκριση» πρόσθεσε.

Η ομάδα του δεν έχει χάσει κανένα από τα 8 τελευταία παιχνίδια στη διοργάνωση στο Westfalenstadion, έχει κρατήσει το μηδέν στα 6 από αυτά, ενώ έχει κερδίσει και τα 5 προηγούμενα. «Δεν πρέπει να επαναληφθεί κάτι ανάλογο όπως στο παιχνίδι με την Κολωνία. Δεν μπορούμε, όμως, πλέον να το αλλάξουμε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά» κατέληξε ο Ελβετός τεχνικός.

Ο Χάαλαντ δεν θα αποτελέσει μέρος του rotation και με 16 γκολ στα 12 πρώτα του ματς στο Champions League έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στη διοργάνωση. Εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Μενιέ και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Τσαν

Ψάχνει την πρόκριση στη Βεστφαλία η Λάτσιο

Τέλος στο σερί των 8 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις για τη Λάτσιο, μιας και ηττήθηκε 3-1 από την Ουντινέζε στο «Ολίμπικο». «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το ξεχνάμε αμέσως και σκεφτόμαστε την Ντόρτμουντ» το σχόλιο του Σιμόνε Ιντζάγκι που είδε την ομάδα του να μένει στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πάει καλύτερα διατηρώντας το αήττητο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές έχοντας δύο εντός έδρας νίκες απέναντι σε Ντόρτμουντ και Ζενίτ και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Κλαμπ Μπριζ και Ζενίτ. Με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στα νοκ άουτ. Μπορεί πάντως να προκριθεί ακόμα και αν ηττηθεί στο Ντόρτμουντ, εφόσον όμως η Ζενίτ νικήσει στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ. Πάντως, η Λάτσιο έχει νικήσει μόνο στους τρεις από τους 15 πιο πρόσφατους αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ (6 ισοπαλίες, 6 ήττες). Μέσα ο Μιλίνκοβιτς, εκτός ο φορ, Μουρίκι.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X