Ρόζενμποργκ - ΜΠΑΤΕ : Ομάδα των... προκριματικών!

Ρόζενμποργκ – ΜΠΑΤΕ : Ομάδα των… προκριματικών!

Εναρξη: 20:00, 31/07/2019
Γήπεδο:Lerkendal Stadion, Τροντχάιμ

Η ΜΠΑΤΕ είναι ομάδα των… προκριματικών, έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο γύρο, αλλά η Ρόζενμποργκ αποτελεί μεγάλο εμπόδιο. 

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού Μάριμπορ – ΑΙΚ. Αντίθετα, η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σαράγεβο.

Για την ανατροπή η Ρόζενμποργκ
Aνεβάζει ρυθμούς η Ρόζενμποργκ τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων. H νταμπλούχος Νορβηγίας με δυο νίκες (4-0,2-0) πέρασε το εμπόδιο της Λίνφιλντ και βρέθηκε άνετα στον 2ο προκριματικό γύρο. Ωστόσο, στη Λευκορωσία παρά την καλή εμφάνιση ηττήθηκε 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε, αλλά τα κενά στην άμυνα της στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα.  Στη Νορβηγία με τρεις σερί νίκες μείωσε τη διαφορά από την κορυφή. Βέβαια, πρωταρχικός της στόχος είναι η επιστροφή στους ομίλους του Champions League κάτι που αγνοεί τα τελευταία δώδεκα (!) χρόνια. Εκτός έδρας ματς έχει μόλις μια νίκη στις έντεκα τελευταίες εξόδους για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εντός έχει έξι νίκες στα εννέα πιο πρόσφατα.  Η Ρόζενμποργκ πάντως πήρε ανάσες, αφού δεν είχε παιχνίδι μετά τη Λευκορωσία.

Με την εμπειρία της η ΜΠΑΤΕ
Η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά με σύμμαχο την εμπειρία της πέρασε το εμπόδιο της Πολωνικής Πιαστ. Μετά την ισοπαλία 1-1 εντός, η ΜΠΑΤΕ κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας 2-1 με ανατροπή. Πολύ καλή και στον 2ο γύρο, αφού κόντρα στη Ρόζενμποργκ επικράτησε 2-1 κι έκανε το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση. Εξαιρετική στη φάση των προκριματικών, έχει άλλωστε την 5η καλύτερη βαθμολογία στην UEFA. Οι Λευκορώσοι τα τελευταία πέντε χρόνια έπαιξαν δυο φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δύο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τελευταία της ήττα σε επίσημο ματς ήταν στις 6 Μαΐου από την Γκοροντέια, ενώ είναι στο -2 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο. Μέσα ο πρώτος σκόρερ, Ντράγκουν. Οι Λευκορώσοι δεν είχαν παιχνίδι μετά την αναμέτρηση με τους Νορβηγούς, οπότε και θα παρουσιαστούν ξεκούραστοι.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X