Νόμε Κάλιου - Σέλτικ: Με τον αέρα του φαβορί οι Σκωτσέζοι!

Νόμε Κάλιου – Σέλτικ: Με τον αέρα του φαβορί οι Σκωτσέζοι!

Έναρξη: 20:00, 30/07/2019
Γήπεδο: A. Le Coq Arena

Η Σέλτικ με φόρα στα προκριματικά, διέλυσε τη Νόμε Κάλιου και είναι μια ανάσα από το να βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ – Κλουζ. Αντίθετα, η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Σκεντίγια – Ντουντελάνζ.

Για το γόητρο η Νόμε Κάλιου
Η Νόμε Κάλιου έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προκριματικά του Champions League, αφού με το μεγάλο διπλό στην έδρα της Σκεντίγια προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στην Εσθονία ηττήθηκε 1-0, ωστόσο στον επαναληπτικό με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις πήρε σπουδαία νίκη με 2-1. Ωστόσο, στη Σκωτία τα πράγματα ήταν διαφορετικά, δεν μπόρεσε ποτέ να σταθεί εμπόδιο στη Σέλτικ και διασύρθηκε με 5-0. Πολλά κενά στην άμυνα, αδυναμία να κρατήσει την αντίπαλο μακριά από την εστία της, ενώ θα μπορούσε να δεχθεί περισσότερα τέρματα. Ηταν η τέταρτη ήττα σε πέντε παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.  Στο πρωτάθλημα Εσθονίας είναι αήττητη σε 16 αγώνες, ωστόσο οι τρεις σερί ισοπαλίες την απομάκρυναν από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ανετα στον 2ο γύρο η Σέλτικ
Η Σέλτικ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικράτησε δυο φορές της Σεράγεβο και πήρε πιο εύκολα απ ότι περίμενε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Aκόμα πιο άνετα ήταν τα πράγματα κόντρα στη Νόμε Κάλιου, όπου οι Σκωτσέζοι τη διέλυσαν με 5-0. Η Σέλτικ έμεινε αήττητη στα προκριματικά από τον Αύγουστο του 2014. Η ομάδα απέκτησε από τη Χάποελ Μπερ Σεβά τον 28χρονο αμυντικό Χατέμ Αμπντ Ελχαμέντ. Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός πως ο Γκρίφιθς πέτυχε το πρώτο του τέρμα από τον Δεκέμβριο. Στα εκτός έδρας ματς για τα προκριματικά του Champions League οι «Κέλτες» μετρούν 4 νίκες, δυο ήττες και μια ισοπαλία. Μάλιστα, ο Λένον αναμένεται να ξεκουράσει βασικούς στο Ταλίν, μιας και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Αλλωστε, η πεντάρα είναι… σύμμαχος για πειράματα και αλλαγές.

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X