Βαλένθια - Αταλάντα: Στο άδειο Μεστάγια για την ολική ανατροπή!

Βαλένθια – Αταλάντα: Στο άδειο Μεστάγια για την ολική ανατροπή!

Eναρξη: 21.45, 10/03/2020
Γήπεδο: Μεστάγια, Βαλένθια

Η Βαλένθια φιλοξενεί την Αταλάντα στον επαναληπτικό του 1-4 και στο άδειο Μεστάγια θέλει να γίνει η τρίτη ισπανική ομάδα που θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή!

Όλα για την ανατροπή η Βαλένθια

Η Βαλένθια δεν ήταν πειστική στο μεγάλο ραντεβού με την Αταλάντα στο Σαν Σίρο, αφού ηττήθηκε με 4-1. Οι «Νυχτερίδες» στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν ταλαιπωρούνται από σοβαρές απουσίες, γεγονός που επηρεάζει και την εικόνα τους. Παράλληλα, είχαν και ραντεβού με την ατυχία, μιας και το δοκάρι του Σολέρ στο 0-1 ίσως να άλλαζε τη μοίρα του ματς. Η Βαλένθια έχασε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το Μεντιθορόθα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αλαβές και παραμένει εκτός τετράδας. Απέτυχε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στις δέκα τελευταίες εξόδους της. Η Βαλένθια έχει δεχτεί 15 γκολ στις 6 τελευταίες υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις και καλείται να λύσει τα αμυντικά της προβλήματα.

Ο κορονοϊός… έκλεισε το Μεστάγια

Η Βαλένθια μετρά μόλις μια εντός έδρας ήττα στο Μεστάγια, από τον Άγιαξ στη φάση των ομίλων. Ωστόσο, απέναντι στην Αταλάντα θα παρουσιαστεί χωρίς κόσμο, μιας και η UEFA, αποφάσισε τη διεξαγωγή του ματς κεκλεισμένων των θυρών λόγω… κορονοϊού!

Εντυπωσιακή η Αταλάντα

Αυτό το απίθανο 4-1 επί της Βαλένθια στην πρώτη τους φορά στο Champions League και ακόμα παραπέρα, οι Μπεργκαμάσκι θα το έχουν ως σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια. Η Αταλάντα έκανε φοβερή εμφάνιση, είχε και μεγάλο μέρος της τύχης στο πλευρό της και βρίσκεται πιο κοντά στα προημιτελικά. Εκεί όπου κανείς δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα τη δει να αγωνίζεται. Οι Ιταλοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ μετά την τεσσάρα στις «Νυχτερίδες» ακολούθησε το απίθανο 7-2 επί της Λέτσε εκτός έδρας. Ήταν η πέμπτη φορά στην σεζόν που οι Μπεγκαμάσκι σκοράρουν τουλάχιστον πέντε γκολ, επίδοση που είχε να συμβεί από την Μίλαν την σεζόν 1958/59. Ακόμη μια υπέροχη παράσταση στην εξαιρετική χρονιά που διανύει, πάντα στην τέταρτη θέση! H Αταλάντα διανύει την καλύτερη και πιο σταθερή της περίοδο και αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για να τερματίσει ξανά στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος.

Βαλένθια – Αταλάντα, οι αριθμοί

Η Βαλένθια δεν έχει αντιμετωπίσει την Αταλάντα εντός. Πάντως ηττήθηκε από ιταλική ομάδα εντός στο τελευταίο ραντεβού (2-0 από τη Γιουβέντους τον Σεπτέμβριο του 2018).

Μόλις τέσσερις από τις 36 ομάδες που είχαν ηττηθεί με 3 ή περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ ματς κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League. Οι δυο ήταν ισπανικές (Λα Κορούνια, Μπαρτσελόνα).

Η Βαλένθια δεν έχει κερδίσει στα εννέα τελευταία παιχνίδια στη νοκ άουτ φάση του Champions League.

H Aταλάντα έχει κερδίσει μόλις τρία από τα 17 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Βαλένθια μετά το ματς με τη Λιλ τον Νοέμβριο έχει βρει δίχτυα για το Champions League σε τέσσερις από τις 44 προσπάθειες (9.1%)

Champions League: Ποιες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ; |21+

Build A BetΈνας αγώνας –  πολλές επιλογές – ένα στοίχημα! |21+

Σχολιάστε

X