Champions League, οι αριθμοί στα νοκ άουτ! (Infographic)

Champions League, οι αριθμοί στα νοκ άουτ! (Infographic)

Το Champions League στα πιο… μαγικά του, η φάση των «16» υπόσχεται θέαμα, κρύβει πολλές εκπλήξεις και η bwin News σας προσφέρει ένα απίθανο γράφημα!

Το Λονδίνο έχει γίνει δεύτερο σπίτι της Μπάγερν. Η σαρωτική ομάδα του Φλικ με εξαιρετική την τριπλέτα Λεβαντόφσκι-Μίλερ-Γκνάμπρι διέσυρε την Τσέλσι εντός έδρας (0-3) και έκανε το 3/3 στα τελευταία ματς της στην αγγλική πρωτεύουσα (διαφορά γκολ 15-3), κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8».

Ο… μικρός Μουρίνιο, Γιούλιαν Νάγκελσμαν νίκησε τον αυθεντικό Ζοσέ. Στην πρώτη τους κόντρα στο Λονδίνο, ο προπονητής της Λειψίας έδωσε ρεσιτάλ από τον πάγκο, εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της Τότεναμ και οδήγησε τη Λειψία σε σπουδαία νίκη (1-0), η οποία της δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League. Στην καριέρα του, ο Special One ανέτρεψε μόλις μια φορά ζευγάρι όπου στο πρώτο ματς η ομάδα του έχασε στην έδρα της, με την Πόρτο κόντρα στον Παναθηναϊκό, το 2003 στο Κύπελλο UEFA.

Aπίθανο 4-1 από την πρωτάρα Αταλάντα, που έκανε εκπληκτική εμφάνιση, κόντρα στη Βαλένθια και μπορεί να ονειρεύεται ότι το ταξίδι της θα έχει συνέχεια προς τα προημιτελικά.

Η Λυών έκανε ένα εντυπωσιακό α’ μέρος, έχτισε θεμέλια πρόκρισης και το 1-0 της δίνει αυτοπεποίθηση για τον επαναληπτικό της 17ης Μαρτίου στο Τορίνο. Η Γιούβε δεν έκανε σουτ εντός στόχου, κάτι που συμβαίνει για τρίτη φορά (με Ατλέτικο το 2014 και με Αρσεναλ το 2006). Πλέον, καλείται να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στους «8».

Στα ματς του Champions League που ο Λιονέλ Μέσι βρίσκει δίχτυα, η Μπαρτσελόνα νικάει σε ποσοστό 84,28% και όταν δεν το κάνει το ποσοστό πέφτει εντυπωσιακά στο 33,8%. Ο Λιονέλ Μέσι δεν βρήκε δίχτυα στο «Σαν Πάολο» το βράδυ της Τρίτης και η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 με την Νάπολι. Τι θα συμβεί στον επαναληπτικό;

Η Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε την ανατροπή από τη Μάντσεστερ Σίτι, ηττήθηκε 2-1 στο «Μπερναμπέου», δεν έχει επιστρέψει ποτέ από εντός έδρας ήττα σε νοκ-άουτ ματς στο Champions League και η τελευταία φορά που το κατάφερε ήταν … το 1970! Παράλληλα, ο Πεπ έφτασε τις 6 νίκες μέσα στην Μαδρίτη, έχοντας μόλις μία ήττα. Συνολικά έγινε και ο προπονητής που έχει νικήσει περισσότερες φορές την Ρεάλ στον 21ο αιώνα (10).

Τι μας δίδαξε η ιστορία των νοκ άουτ αγώνων στο Champions League; Πόσο δύσκολο είναι να ανατρέψεις σκορ; Τι ρόλο παίζει η εμπειρία; Η bwin News με ένα απίθανο γράφημα σας δίνει ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τους συναρπαστικούς ημιτελικούς!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League  με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X