Europa League 2020-21: Οι όμιλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ!

Europa League 2020-21: Οι όμιλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ!

Δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ, αφού έπεσε με ισπανική ομάδα και την Αϊντχόφεν, ενώ καλή ήταν η κλήρωση με την Ομόνοια. Μπορεί την υπέρβαση η ΑΕΚ με Λέστερ, Μπράγκα και Ζόρια. 

O ΠΑΟΚ αν και καλύτερος από την Κράσνονταρ και στα δυο ματς δεν μπόρεσε να γράψει ιστορία και να εξασφαλίσει για πρώτη φορά τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League! Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερερε να «εξαργυρώσει» τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με Μπεσίκτας, Μπενφίκα με ένα εισιτήριο στους ομίλους του Europa League. H κλήρωση πάντως δεν ήταν σύμμαχος, παρά το γεγονός πως βρέθηκε στο 2ο γκρουπ. Εκτός από την Αϊντχόφεν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν άτυχος σε ότι έχει να κάνει με τον αντίπαλο από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας (Την Γρανάδα), αλλά μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί. Αλλωστε στο παρελθόν έχει πέσει σε δυσκολότερους ομίλους στο Europa League (με Φιορεντίνα και Ντόρτμουντ). Η Ομόνοια αποτελεί τον τρίτο αντίπαλο και είναι μια καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ για να πάρει βαθμούς που θα τον βοηθήσουν στην υπόθεση πρόκριση, αλλά και την Ελλάδα στην βαθμολογία της UEFA.

Αυτό που πέτυχε η ΑΕΚ εναντίον της Βόλφσμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης, συμβαίνει μια φορά κάθε 30 χρόνια! Πρόκριση με ανατροπή και νίκη σε ευρωπαϊκό αγώνα, είναι κάτι που έχει ξανασυμβεί μόνο δύο φορές στο παρελθόν, αμφότερες στην πρώτη θητεία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Η Ένωση επέστρεψε στους ομίλους του Europa League και από το 3ο pot της κληρωτίδας είδε αντιπάλους δύσκολους, αλλά όχι ικανούς να την αφήσουν εκτός συνέχεια του Europa League. Η Λέστερ του Βάρντι, η έμπειρη Μπράγκα και η Ζόρια από την Ουκρανία είναι οι αντίπαλοι της για δυο θέσεις στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όλοι οι όμιλοι του Europa League

1ο γκρουπ: Ρόμα, Γιούνγκ Μπόις, Κλουζ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας

2ο γκρουπ: Άρσεναλ, Ραπίντ Βιέννης, Μόλντε, Ντάνταλκ

3ο γκρουπ: Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σλάβια Πράγας, Χάποελ Μπερ Σεβά, Νις

4ο γκρουπ: Μπενφίκα, Σταντάρ Λιέγης, Ρέιντζερς, Λεχ Πόζναν

5ο γκρουπ: Αϊντχόφεν, ΠΑΟΚ, Γρανάδα, Ομόνοια

6ο γκρουπ: Νάπολι, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Άλκμααρ, Ριέκα

7ο γκρουπ: Μπράγκα, Λέστερ, ΑΕΚ, Ζόρια

8ο γκρουπ: Σέλτικ, Σπάρτα Πράγας, Μίλαν, Λιλ

9ο γκρουπ: Βιγιαρεάλ, Καραμπάγκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σίβασπορ

10ο γκρουπ: Τότεναμ, Λουντογκόρετς, Λίντσερ, Αντβέρπ

11ο γκρουπ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Φέγενορντ, Βόλφσμπεργκερ

12ο γκρουπ: Γάνδη, Ερυθρός Αστέρας, Χόφενχαϊμ, Σλόβαν Λίμπερετς

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Europa League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X