Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Για το... πρώτο γκολ και την πρόκριση!

Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός: Για το… πρώτο γκολ και την πρόκριση!

Εναρξη: 22.00, 25/02/2021
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης

O Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα στον Πειραιά και στην Ολλανδία θέλει κόντρα στην Αϊντχόφεν να τσεκάρει εισιτήριο για τους «16» του Εuropa.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Europa League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ολυμπιακός φουλ για «16» του Europa League!

Ο Ολυμπιακός, ταξίδεψε στην Ολλανδία, έχοντας το προβάδισμα από το 4-2 του Φαλήρου και μ’ αυτό θα επιδιώξει να αφήσει εκτός την Αϊντχόφεν και να βρεθεί αυτός στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League. Το έκανε πέρσι στο Λονδίνο, θέλει να το κάνει και φέτος στο Philips Stadium. Βέβαια, θεωρείται «καταραμένη» η Ολλανδία, αφού εκεί δεν έχει καν σκοράρει στις 5 επισκέψεις του στο παρελθόν.

«Δεν νομίζω πως όποιος βάλει πρώτος γκολ θα κρίνει την πρόκριση. Τα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικά και όταν δεν έχουμε κατοχή θα χρειάζεται προσοχή. Εμείς όταν θα έχουμε κατοχή θα είμαστε ο γνωστός ο Ολυμπιακός προσπαθώντας να παίξουμε επιθετικά. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα 2 γκολ και σίγουρα δεν ήρθαμε εδώ απλά για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα αυτό» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός!

Ο Πέδρο Μαρτίνς, σε σύστημα 4-3-3, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Λαλά και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στα άκρα της άμυνας και στα στόπερ θα δούμε τους Μπα και Σεμέδο. Οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης θα συνθέσουν και σ’ αυτό το ματς την τριάδα στον άξονα. Σχετικά με την επίθεση το προβάδισμα έχουν οι Μπρούμα και Βαλμπουενά έναντι των Μασούρα και Φορτούνη, με τον Ελ Αραμπί να έχει δεδομένη τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. 25 φορές επικράτησε ο Ολυμπιακός σε εντός έδρας α’ ματς στην ιστορία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στις 15 εξ αυτών πήρε την πρόκριση.

Ολα για την ανατροπή η PSV

«Ο στόχος μας είναι σαφής. Θα πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλό μας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η PSV πέρασε στα νοκ-άουτ. Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό κίνητρο για εμάς» τόνισε ο Ρότζερ Σμιντ που είδε την ομάδα του να κερδίζει δύσκολα τη Φίτεσε και να συνεχίζει να δίνει τη μάχη τίτλου. Αλλωστε, ακολουθεί την Κυριακή το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Αγιαξ, παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη τίτλου. Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Σανγκαρέ, τη θέση θα πάρει ο Τόμας. Παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Γκάκπο και ο επιθετικός Μαντουέκε, αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Μποσκάλι. Η Αϊντχόφεν στην Ευρώπη έχει προκριθεί 12/29 φορές στις οποίες γνώρισε την ήττα στο πρώτο παιχνίδι

Σχολιάστε

X