Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι: Με φόρα στα νοκ άουτ οι «Πολίτες»

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι: Με φόρα στα νοκ άουτ οι «Πολίτες»

Εναρξη: 22.00, 24/02/2021
Γήπεδο: Puskás Aréna, Βουδαπέστη

Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στη Βουδαπέστη, με τους «Πολίτες» να είναι αήττητοι στα 18 τελευταία τους παιχνίδια!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο στο Champions League με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Build A Bet μόνο με ένα κλικ!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Για την υπέρβαση η Γκλάντμπαχ

Στην Puskás Aréna της Βουδαπέστης η πρώτη αναμέτρηση λόγω… κορονοϊού! Η Γκλάντμπαχ έκανε μεγάλες εμφανίσεις στη φάση των ομίλων, ωστόσο οι δυο τελευταίες ήττες λίγο έλειψε να την αφήσουν εκτός. Πήρε τη 2η θέση, όμως η κλήρωση δεν ήταν… σύμμαχος και καλείται να κάνει την υπέρβαση κόντρα στη Σίτι. Εντός συνόρων πάντως δεν πείθει, δίνοντας μάχη για μια θέση στην τετράδα. Τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη στη Bundesliga για τη Γκλάντμπαχ, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Για έβδομη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Σίτι η Γκλάντμπαχ και την τελευταία φορά που συναντήθηκαν σε νοκ άουτ είχε περάσει το εμπόδιο των Αγγλων (4-2 συνολικό σκορ 1978/79 UEFA Cup). Πέρασαν 43 χρόνια από την τελευταία παρουσία των Γερμανών σε νοκ άουτ φάση, τότε, είχε αποκλειστεί από τη Λίβερπουλ. Βέβαια, η Γκλάντμπαχ έχει κερδίσει μόλις δυο από τα εννέα τελευταία εντός έδρας ματς για τη διοργάνωση, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.  Ο παίκτης που θα ηγηθεί των προσπαθειών κόντρα στη Ρεάλ είναι ο Αλεσάν Πλεά, ο οποίος στη φάση των ομίλων είχε συμμετοχή σε οκτώ γκολ (πέντε γκολ και τρεις ασίστ).

Με φόρα στα νοκ άουτ η Μάντσεστερ Σίτι

Η Mάντσεστερ Σίτι είναι άλλη ομάδα μετά τον Δεκέμβρη, σπάει κάθε ρεκόρ στην Αγγλία και πλέον είναι το τεράστιο φαβορί για την επιστροφή στην κορυφή. Οι «Πολίτες» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, μετρούν 18 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θέλουν να τα κατακτήσουν όλα! Στη φάση των ομίλων ήταν αήττητοι, παραχωρώντας μόλις μια ισοπαλία στην Πόρτο! Ογδοη σερί σεζόν στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, το καλύτερο σερί αγγλικής ομάδας, ενώ μετρούν τέσσερις σερί προκρίσεις! Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε στην 18η διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και το 13ο σερί «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το απόλυτο μέσα στο νέο έτος κι έχοντας διαφορά 10 βαθμών από τις Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι οι πιο άμεσοι διώκτες της κορυφής.

Ετσι, έχει καταφέρει να μετρά μόνη της περισσότερους βαθμούς απ’ όσους έχουν πανηγυρίσει συνολικά μέσα στο 2021 οι «Spurs», οι «Kόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ και οι «Gunners». Στο Champions League η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη απέναντι στη Γκλάντμπαχ για τη διοργάνωση, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Παράλληλα, η ομάδα του Πεπ έχει κερδίσει και τα τρία εκτός έδρας ματς για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Διέλυσε με 4-0 τη Βασιλεία, με 3-2 τη Σάλκε και με 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θυμίζουμε, πως στη φάση των ομίλων συγκέντρωσε 16 βαθμούς, τους περισσότερους από κάθε άλλο αγγλικό κλαμπ (μαζί με την Άρσεναλ τη σεζόν 2005-06).

Σχολιάστε

X