Team LeBron – Team Giannis: Ο Αντετοκούνμπο αρχηγός στην παράσταση του All Star Game!

Team LeBron – Team Giannis: Ο Αντετοκούνμπο αρχηγός στην παράσταση του All Star Game!

Γιάννης Αντετοκούνμπο vs ΛεΜπρον Τζειμς και οι κορυφαίοι έτοιμοι για μια μοναδική παράσταση! Το Αll Star Game του NBA στo bwin News με απίθανα γραφήματα!

Οι δυο τους, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ βρέθηκαν σε διπλανά… παράθυρα κι επέλεξαν μέσω ενός τηλεοπτικού σόου τους συμπαίκτες του. Ο ΛεΜπρόν πήρε τον Κέβιν Ντουράντ, με τον Γιάννη να επιλέγει όπως αναμενόταν πρώτο τον Στεφ Κάρι.

Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι τρεις των αρχικών πεντάδα. Κάπως έτσι, η Team Giannis, θα έχει αρχική πεντάδα τους: Αντετοκούνμπο, Κάρι, Εμπίιντ, Τζορτζ, Ουόκερ, ενώ η Team LeBron, τους: Τζέιμς, Ντουράντ, Χάρντεν, Ίρβινγκ, Λέοναρντ.

Όσον αφορά τις ρεζέρβες, εκεί πρώτος διάλεξε ο Γιάννης κι επέλεξε τους: Γκρίφιν, Γιόκιτς, Λάουρι, Ολαντίπο, Ράσελ, Βούτσεβιτς, Ουέστμπρουκ (μέσω ανταλλαγής), ενώ ο ΛεΜπρόν επέλεξε τον Άντονι Ντέιβις, για τον οποίο οι Λέικερς έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν χωρίς να τα καταφέρουν. Έτσι, οι δυο τους θα βρεθούν συμπαίκτες για την ώρα μόνο στο All Star Game. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι που επέλεξε ο ΛεΜπρόν είναι οι: Ντέιβις, Όλντριτζ, Μπιλ, Λίλαρντ, Σίμονς (μέσω ανταλλαγής), Τόμπσον, Τάουνς.

Επίσης, οι δυο τους είχαν να επιλέξουν κι ανάμεσα στους δύο θρύλους του ΝΒΑ τον Νοβίτσκι και τον Ουέιντ που συμμετέχουν τιμητικά στο All Star Game. Ο ΛεΜπρόν επέλεξε τον Ουέιντ και ο Γιάννης θα έχει συμπαίκτη τον Νοβίτσκι.

Τι λένε όμως οι αριθμοί του All Star Game; Σε ένα απολαυστικό γράφημα σας παρυσιάζουμε όλσα όαλασε θέλετε να ξέρετε! Για τον ΛεΜπρον είναι η 14η παρουσία, έχοντας 343 πόντους, 24.5 μέσο όρο, όταν για τον Giannis είναι μόλις η 2η συμμετοχή. Στην πρώτη του παρουσία είχε 23 πόντους, στη 2η πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και φλερτάρει με τον τίτλο του MVP! H ομάδα του ΛεΜπρον μετρά 1369 πόντους στο All Star Game, όταν αυτή του Giannis έχει 519! Ο Θρύλος Ντιρκ Νοβίτσκι μπαίνει στο παρκέ με 13 συμμετοχές και 113 πόντους! Μετά τον ΛεΜπρον οι δυο συμπαίκτες του με τους περισσότερους πόντους είναι ο Κέβιν Ντουράντ με 219 και ο Ντουέιν Γουέιντ με 181.

Νόμιμο στοίχημα μπάσκετ με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo NBA με αμέτρητα ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X