Βέλγιο - Ιταλία: Κάτι σαν... τελικός EURO!

Βέλγιο – Ιταλία: Κάτι σαν… τελικός EURO!

Μάχη για τα προημιτελικά του Euro που διεξάγεται στην «Αλιάντς Αρένα» παρουσία 14.500 θεατών. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Ελβετία – Ισπανία.

Την τελευταία στιγμή Ντε Μπρόινε, Αζάρ!

Για πολλούς είναι ένας πρόωρος τελικός, αφού Βέλγιο και Ιταλία έχουν εξαιρετικά διαστήματα σε αυτό το τουρνουά. Οι Βέλγοι πέτυχαν το απόλυτο νικών στον όμιλο και στη συνέχεια άφησαν εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία. Ενα γκολ ήταν αρκετό για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης, ενώ αμυντικά παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετρούν επτά νίκες στα οκτώ τελευταία στο EURO, με την ήττα να προέρχεται από την Ουαλία το 2016. «Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας, όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Πορτογαλία», τόνισε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Τέσσερις από τις πέντε ομάδες που απέκλεισαν πρωταθλητές Ευρώπης κατέκτησαν τον τίτλο, ωστόσο οι Βέλγοι θα παρουσιαστούν πιθανότατα χωρίς τους ηγέτες Ντε Μπρόινε και Εντεν Αζάρ. Βέβαια, θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν μπορούν να προσφέρουν βοήθειες στην αναμέτρηση με την Ιταλία. Μέχρι τα προημιτελικά είχε φτάσει και το 2016, όταν αποκλείστηκε από την Ουαλία με σκορ 3-1. Ωστόσο, σε αυτό το τουρνουά μοναδικός στόχος είναι η παρουσία στον τελικό και φυσικά ο τίτλος. Εξάλλου, σε περίπτωση αποκλεισμού είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

[jsMatches id =”166425″ partic_id=”216354″ quantity=”6″ emblems=”0″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]

Ολα για τα ημιτελικά η Ιταλία!

Η Ιταλία συνεχίζει ακάθεκτη στον δρόμο για τον τελικό. Απόλυτο νικών στον όμιλο, πρόκριση στην παράταση εις βάρος της Αυστρίας και η ομάδα του Μαντσίνι πείθει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Κόντρα στην Αυστρία δεν ήταν καλή για 90 λεπτά, ωστόσο στον έξτρα χρόνο έβγαλε ποιότητα και πήρα τη νίκη με 2-1Επειτα από 1169 λεπτά παραβιάστηκε η άμυνά της, ωστόσο το αήττητο συνεχίστηκε στα 31 ματς. Τέσσερις διαδοχικές νίκες για τους Ατζούρι, ποτέ δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν πέντε σε EURO! Δίλημμα για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι αν θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον στόπερ και αρχηγό Κιελίνι που είχε τραυματιστεί στο δεύτερο ματς του ομίλου με την Ελβετία. Ο Κιελίνι είναι σε καλή κατάσταση και απομένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί.

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη μαζί με τη Γαλλία, ίσως την καλύτερη στον κόσμο. Είναι στην κορυφή της κατάταξης, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε. Σέβομαι το Βέλγιο, αλλά θα χρειαστεί να παίξουμε όπως ξέρουμε για να κερδίσουμε» τόνισε ο Μαντσίνι.

[jsMatches id =”166425″ partic_id=”216342″ quantity=”6″ emblems=”0″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”0″ morder=”0″ display_name =”1″]

Σχολιάστε

X