Κύπελλο Ελλάδας: Παγίδα για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι!

Κύπελλο Ελλάδας: Παγίδα για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι!

Ωρα για Κύπελλο Ελλάδας. Η διοργάνωση έφτασε στην 5η φάση, με το πρόγραμμα να ανοίγει την Τρίτη (26/10) με τρία ζευγάρια. Οπως και στις προηγούμενες φάσεις, έτσι και τώρα οι αγώνες είναι μονοί. Ετσι, στην περίπτωση που προκύψει ισοπαλία, τότε ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Στις 12 ομάδες που θα προκριθούν θα προστεθούν για τη φάση των «16» ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Άρης.

Η κλήρωση ήταν δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, καθώς θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρομήτου, για την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό, ο Ιωνικός την Ξάνθη στα Πηγάδια, η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης θα παίξει με την Κηφισιά, η Λάρισα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ΟΦΗ έχει εύκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τον Αχέροντα Καναλακίου.

Το πρόγραμμα ανοίγει σήμερα (26/10) με τρία παιχνίδια. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες να παρουσιάζονται στη Λειβαδιά με αρκετές απουσίες, καθώς ο Μίλαν Ράσταβατς δίνει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του. Την ίδια ώρα σε αναμέτρηση με… άρωμα Super League 2, η Αναγέννηση Καρδίτσας φιλοξενεί την Καλλιθέα. Να νικήσει ο Αστέρας στη Λιβαδειά προσφέρεται στο 1.68. 

Στις 17:15 η ΑΕΛ, η οποία τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2, υποδέχεται στο Αλκαζάρ τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές. Να σκοράρουν και οι δυο ομάδες προσφέρεται στο 2.00.

Από το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν την πρώτη νίκη μακριά από το γήπεδό τους, αφού φέτος έχασαν στους Ζωσιμάδες, στο Βικελίδης, έχασαν και στην Τρίπολη και μόνο στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό κατάφεραν να πάρουν βαθμό. Όταν, λοιπόν, στη Λεωφόρο υπάρχει μια ομάδα που «φτιάχνει» σχεδόν 2.42 «σίγουρα» γκολ και εκτός μόλις 0.62, το πρόβλημα είναι κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Θα κάνει τη διαφορά στο Περιστέρι;

Το πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου:

26/10

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα (15:00)
ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)

27/10

ΑΕ Λευκίμμης – Άγιος Νικόλαος (14.00)
Ηλιούπολη ΓΣ – Λαμία 1964 (15.00)
Ξάνθη – Ιωνικός (15.00)
Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός (19.00)
Παναχαϊκή – Παναιτωλικός (21.30)
Πανσερραϊκός – Βόλος (17.15)

28/10

Αχέρων Καναλακίου – ΟΦΗ (15.00)
Τρίκαλα ΑΟ – Νίκη Βόλου (17.15)

3/11

Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης (15.00)

Σχολιάστε

X