Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης: Το όνειρο και ο…εφιάλτης

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης: Το όνειρο και ο…εφιάλτης

Έναρξη: 21:45, 30/03/2019
Γήπεδο: Estadio de Mendizorozza (19.840)

Η Αλαβές υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 29η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Αμφότερες βρίσκονται σε ευρωπαϊκή τροχιά, όμως με διαφορετικές προσδοκίες.

Ονειρεμένη η μέχρι στιγμής πορεία της Αλαβές, καθώς βρίσκεται στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, έπειτα τη σεζόν 1999-00. Τότε είχε τερματίσει στην 6η θέση, η οποία αποτελεί την καλύτερη επίδοση της ομάδας. Στόχος πλέον είναι να ανεβεί ακόμη περισσότερο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση.

Για την Ατλέτικο τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά πριν τη διακοπή. Αποκλεισμός με ανατροπή από τη Γιουβέντους πέφτοντας «θύμα» στο Τορίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ (3-0), ενώ πέρα από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Χιρόνα, πλέον βρίσκεται στο -10 από την Μπαρτσελόνα δίχως να έχει πολλές ελπίδες.

Μία ήττα στην έδρα της η Αλαβές
Η φετινή της πορεία οφείλεται στα πολύ θετικά αποτελέσματα που παίρνει σε ένα γήπεδο, κάτω των 20.000 θέσεων. Στο «Μεντιθορόθα» έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σε 13 αγώνες, μάλιστα από ανύποπτο αντίπαλο, τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-1). Έξι νίκες (ανάμεσα σε αυτές κόντρα στη Ρεάλ με 1-0) και ισάριθμες ισοπαλίες ο απολογισμός.

Αυτή τη στιγμή μετρά σερί 6 αγώνων δίχως ήττα, με μοιρασμένες νίκες και ισοπαλίες. Πρόσφατη επικράτηση το εκτός 3-1 με την Ουέσκα με δύο τέρματα του πρώτου της σκόρερ, Καλέρι (6 συνολικά). «Μαέστρος» ο χαφ Τζόνι με 9 ασίστ, τρεις λιγότερες από τον Μέσι.

Τιμωρημένος ο στόπερ Μαριπάν και τραυματίας ο εξτρέμ Μπούργκι, οι «πονοκέφαλοι» του προπονητή Αμπελάρδο. Ακολουθεί μέσα στην επόμενη βδομάδα δύσκολη έξοδος στην έδρα της Σεβίλλης.

Δίχως στόχους πλέον η Ατλέτικο
Μαζεύει τα «κομμάτια» της αφού για ακόμη μία χρονιά δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο. Φαντάζει αδύνατο να φτάσει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, από την οποία μάλιστα φιλοξενείται το άλλο Σάββατο (6/4).

Το 2-0 από την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» έσβησε ολοένα και περισσότερο τις ελπίδες των Μαδριλένων για το πρωτάθλημα. Πλέον ο μοναδικός στόχος είναι να μείνει πάνω από την «αιώνια» αντίπαλο, Ρεάλ (βρίσκεται στο +2).

Τιμωρημένος ο χαφ Ρόντρι, αμφίβολος ο στόπερ Σάβιτς, τραυματίες οι μπακ Αρίας και Λούκας, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν για το ερχόμενο καλοκαίρι αντί 80 εκατομμυρίων.

Παράδοση
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές: 3-0 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2018-19)
Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2017-18)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές: 1-0 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2017-18)
Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-0 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2016-17)
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές: 1-1 (Πριμέρα Ντιβισιόν 2016-17)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X