Σέλτικ - Ρέιντζερς: Ωρα για το απόλυτο ντέρμπι!

Σέλτικ – Ρέιντζερς: Ωρα για το απόλυτο ντέρμπι!

Εναρξη: 14:00, 31/03/2019
Γήπεδο:
Celtic Park, Γλασκώβη
Είναι το απόλυτο ντέρμπι της Σκωτίας κι ένα από τα κορυφαία του πλανήτη. Σέλτικ vs Ρέιντζερς και το γόητρο παίζει μπάλα στην αρένα του Celtic Park!

Φουλ για το 8ο σερί!
Ο Στίβεν Τζέραρντ, στο δεύτερο old firm της προπονητικής του καριέρας, κατάφερε να οδηγήσει τη Ρέιντζερς σε τεράστια νίκη με σκορ 1-0 επί της Σέλτικ στο Άιμπροξ, ανεβάζοντας την ομάδα του στην κορυφή (στην ισοβαθμία με ματς περισσότερο) πριν από την έλευση του 2019 και παίρνοντας και την πρώτη του νίκη απέναντι στον άλλοτε προπονητή του στη Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς! Η συνέχεια όμως δεν ήταν επιθυμητή για την ομάδα του Τζέραρντ, με τη Σέλτικ να αρχίζει αντεπίθεση και να περνά κάθε εμπόδιο που βρήκε μπροστά της. Οι Πράσινοι δεν σταμάτησαν ούτε με την αποχώρηση του Ρότζερς για τη Λέστερ. Η Σέλτικ στράφηκε στον Νιλ Λένον και τίποτα δε τη σταματά από το 50ο πρωτάθλημα και 8ο διαδοχικό! Η Σέλτικ έχει ορισμένα αμυντικά προβλήματα και δεν θα έχει την καλύτερη δυνατή αμυντική διάταξη αλλά ο Λένον τα ξέρει καλά και έχει το πλάνο του. Τον Γενάρη τις δύο ομάδες τις χώριζε μία απόσταση μόλις τριών βαθμών αλλά αυτό άλλαξε. Η Ρέιντζερς όμως υπέστη μία αγωνιστική κατάρρευση και το πλήρωσε.

 

Η πίεση κατέβαλλε τη Ρέιντζερς
Η ομάδα της Ρέιντζερς στην ανάγκη και την πίεση για βαθμούς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί ανάλογα. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Αλφρέδο Μορέλος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που φέτος έχει 29 γκολ και 11 ασίστ σε 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις αλλά παράλληλα έχει την… τρέλα του και ψυχολογικά επηρεάζεται ανάλογα με το πως πάει η ομάδα. Η Ρέιντζερς αντιμετώπισε το 2018 την Σέλτικ εκτός έδρας σε τρεις περιπτώσεις. Έχασαν και στις τρεις! Στο Κύπελλο με 4-0 και στο πρωτάθλημα με 5-0 και 1-0 αντίστοιχα. Στο τελευταίο χρονικά ντέρμπι των δύο ομάδων είχαν κερδίσει 1-0 στο γήπεδό τους. Εάν υπάρχει μία στιγμή που η ομάδα του Τζέραρντ μπορεί να “προκαλέσει” την Σέλτικ για τον τίτλο, κερδίζοντάς την είναι τώρα. Δεν θα υπάρξει άλλη.  Η Σέλτικ έχει το αβαντάζ λόγω έδρας αλλά και μεγαλύτερης επιθετικής ποιότητας ενώ έχει και πιο μεγάλο βάθος στον πάγκο της. Ο Τζέραρντ δεν ‘καμουφλάρεται’ ούτε φοβάται την κριτική. Την αντέχει. Ορισμένοι παίκτες του όμως δεν το αντέχουν.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X