Ρόμα - Νάπολι: Χωρίς περιθώρια οι Τζιαλορόσι!

Ρόμα – Νάπολι: Χωρίς περιθώρια οι Τζιαλορόσι!

Eναρξη: 16:00, 31/03/2019
Γήπεδο: Olimpico, Ρώμη

Η Ρόμα του Ρανιέρι ψάχνεται και κόντρα στη Νάπολι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, αφού το σεντόνι του Champions League απομακρύνεται.

Δεν πείθει η Ρόμα του Ρανιέρι
H Ρόμα προσέλαβε τον Κλαούντιο Ρανιέρι για να… σώσει τη χρονιά, όμως η ομάδα δεν πείθει. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι άρχισε με το δεξί τη νέα θητεία του στον πάγκο των Τζαλορόσι, με τη νίκη επί της Εμπολι πριν λίγες μέρες, αλλά η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή. Και από τη στιγμή που παρέμεινε κακή, το πλήρωσε τελικά τώρα. Με γκολ των Φάρες και Πετάνια η Σπαλ πήρε μεγάλη νίκη, ενώ οι Ρωμαίοι παραμένουν στην 5η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσουν την Ιντερ και να πλησιάσουν στο -1 από τη Μίλαν, προσθέτοντας τους κι άλλο άγχος! «Είμαι ειλικρινής, από μόνος μου δεν θα καταφέρω να τους πάω στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως με τη βοήθεια του κόσμου αισθάνομαι πιο σίγουρος» τόνισε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Εντός έδρας οι Τζιαλορόσι μετρούν πέντε απώλειες, ανάμεσά τους τέσσερις ισοπαλίες. O Ιταλός τεχνικός άφησε το 4-2-3-1 του Ντι Φραντζέσκο, αλλά το σχήμα με τους δυο επιθετικούς δεν ήταν καλό. Βέβαια, ο Ρανιέρι δεν θα το αφήσει, αλλά στη θέση του Σικ θα βάλει τον ταλαντούχο, Ζανιόλο!

Ο Μίλικ κάνει τη διαφορά στη Νάπολι
Τρία άτυχα αποτελέσματα στην τελευταία τετράδα αγώνων ήταν πολλά για τη Νάπολι, η οποία απέναντι στην Ουντινέζε ξεπέρασε τα κενά στην άμυνα και τα σημάδια κόπωσης επικρατώντας 4-2. Παρά το γεγονός πως είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει σε 2-2 κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να διατηρήσει τη διαφορά της από την 3η Ιντερ. Μετά το ντέρμπι ακολουθούν δυο παιχνίδια εντός συνόρων πριν τον προημιτελικό του Europa League κόντρα στην Αρσεναλ. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει τον Μίλικ σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μετρά 15 γκολ στη Serie A, απολαμβάνοντας έτσι μια σεζόν χωρίς σοβαρά προβλήματα. Απόλυτη ισορροπία στην τελευταία τετράδα αγώνων στο Ολίμπικο, μιας και Ρόμα, Νάπολι μετρούν από δυο νίκες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X