Ιντερ - Λάτσιο: Οι Νερατζούρι ανεβάζουν στροφές!

Ιντερ – Λάτσιο: Οι Νερατζούρι ανεβάζουν στροφές!

Eναρξη: 21:30, 31/03/2019
Γήπεδο: San Siro, Μιλάνο

Η Ιντερ έκανε επίδειξη δύναμης στο ντέρμπι με τη Μίλαν και στόχος της να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών! Η Λάτσιο απειλεί…

Στα πάνω της η Ιντερ
Οι αναλυτές έβλεπαν… Ροσονέρι να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη σε derby della Madonnina -για την Serie A- από τον Ιανουάριο του 2016. Τα ντέρμπι, όμως, είναι τα κατάλληλα παιχνίδια για να ανατρέπονται όλα. Με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, σαν… άλλο Ικάρντι, να έχει ασίστ και γκολ, η Ιντερ πήρε ακόμη μία νίκη κόντρα στη Μίλαν και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση, ελπίζοντας ότι θα βρει πλέον ηρεμία ενόψει της συνέχειας. Οσο για την συμπολίτισσα, ελπίζει να μη χάσει τη δική της (ηρεμία) έπειτα από αυτή την ήττα, πέφτοντας πλέον στην 4η θέση, με την 5η Ρόμα να είναι στο -4, ενώ η Λάτσιο είναι στο -6 αλλά με ματς λιγότερο!

Η Ιντερ έβγαλε ποιότητα, δυναμισμό και φρόντισε να επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της. Στα θετικά, η μεγάλη επιστροφή! Από την περασμένη Πέμπτη ο Αργεντινός επιθετικός βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να εντείνει το ατομικό πρόγραμμα μετά τις αποθεραπείες που ακολουθούσε για τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και το πρωί της Τρίτης ήταν έτοιμος να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για πρώτη φορά έπειτα από 40 ημέρες. Πάντως, το μυαλό των Νερατζούρι είναι και στον καλοκαιρινό σχεδιασμό, με τα ονόματα των Κρος, Ράκιτιτς και Κόβατσιτς να είναι πολύ ψηλά στη λίστα. τους παίκτες που παρακολουθούν οι Νερατζούρι είναι και ο 20χρονος χαφ της Ρίβερ Πλέιτ Εζέκιελ Παλάσιος, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον επιθετικό της Λυών, Μούσα Ντεμπελέ.

Ξέρει τον τρόπο η Λάτσιο
Η Λάτσιο επέστρεψε δυναμικά στις νίκες, διέλυσε 4-1 την Πάρμα και μπήκε ξανά στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Λατσιάλι άφησαν στην άκρη τα σημάδια κόπωσης και με ματς λιγότερο διεκδικούν το εισιτήριο για το σεντόνι. Βέβαια, μακριά από την έδρα της δεν πείθει, αφού στις τέσσερις τελευταίες εξόδους έχει δυο ήττες και μόλις μια νίκη. Βέβαια, στο τελευταίο τους ραντεβού για το Coppa Italia, όταν η Λάτσιο στο Σαν Σίρο επικρατούσε της Ιντερ στα πέναλτι και περνούσε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Σχολιάστε

X