Σαμπντόρια - Μίλαν: «Σκληροί» εντός οι Γενοβέζοι

Σαμπντόρια – Μίλαν: «Σκληροί» εντός οι Γενοβέζοι

Εναρξη: 21:30, 30/03/2019
Γήπεδο: Luigi Ferraris (36.703), Τζένοα

Από το 5-3 έρχεται η Σαμπντόρια
Η 9η στη βαθμολογία Σαμπντόρια υποδέχεται την 4η Μίλαν για την 29η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Σαμπντόρια έρχεται από το εκτός έδρας 5-3 επί της Σασσουόλο. Προηγήθηκε 2-0 στο 36’ και 4-1 στο 46’. Στο 72’ σημείωσε το πέμπτο γκολ της (5-2), και το σκορ διαμορφώθηκε στο 92’ από πλευράς Σασσουόλο.

Ηταν το πέμπτο διαδοχικό της παιχνίδι που βρίσκει δίχτυα, και η τρίτη νίκη της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από την ομάδα που την ακολουθεί, τη Φιορεντίνα, και μόλις τρεις πίσω από την ομάδα που «κυνηγάει» για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, την έκτη στην κατάταξη Λάτσιο.

Εντός έδρας έχει σημειώσει 21 γκολ και έχει δεχτεί 11, επίδοση που είναι η τρίτη καλύτερη στην άμυνα όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια.

Υπολογίσιμη εκτός η Μίλαν
Η Μίλαν έχασε 3-2 από την Ιντερ στην κοινή τους έδρα. Βρέθηκε πίσω με 2-0 στο 51’, μείωσε στο 57’, όμως στο 67’ δέχτηκε και τρίτο γκολ (πέναλτι). Το σκορ διαμορφώθηκε στο 71’.

Οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι πολύ καλές, καθώς έχασε μόνο στα 2 από τα 13 εκτός έδρας παιχνίδια της. Λιγότερες εκτός έδρας ήττες έχει μόνο η πρωτοπόρος Γιουβέντους, η οποία έχει ούτως ή άλλως μία ήττα συνολικά στο πρωτάθλημα.

Η Μίλαν βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου έχει πάρει ήδη το 0-0 στη Ρώμη από τη Λάτσιο – η ρεβάνς στις 24 Απριλίου. Στον δρόμο της για τα ημιτελικά είχε συναντήσει στους «16» και τη Σαμπντόρια, της οποίας επικράτησε 2-0 στην παράταση (0-0 κανονική διάρκεια). Νίκησε επίσης στις 5 από τις 7 τελευταίες μονομαχίες τους στο πρωτάθλημα.

Επιπρόσθετα στατιστικά
* Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος σκόραραν όλοι οι γηπεδούχοι.
* Οι 9 από τις 12 πιο πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις της Μίλαν στο Καμπιονάτο εμφάνισαν under.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X