Ρόμα - Εμπολι: Τζιαλορόσι σε... τρικυμία!

Ρόμα – Εμπολι: Τζιαλορόσι σε… τρικυμία!

Εναρξη: 21.30, 11-03-2019
Γήπεδο: Ολίμπικο, Ρώμη

Οι Τζαλορόσι άλλαξαν προπονητή και τεχνικό διευθυντή, προσπαθώντας να σώσουν τη… χρονιά με την έξοδό τους στο Champions League.


Η Ρόμα σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Ρόμα και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League έφερε… τρικυμία στη Ρώμη! Οι Τζιαλορόσι αποκλείστηκαν από την Πόρτο και σε λίγες ώρες είχαμε δυο διαζύγια! Τέλος ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο από τον πάγκο της, τέλος και ο Μόντσι! Τελικά οι Τζιαλορόσι είναι ικανοί για όλα, να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα, αλλά και να αποκλειστούν από κάποια ομάδα της Serie B στο κύπελλο. Να κάνει πολλές νίκες μαζεμένες, αλλά να δεχθεί κι επτά γκολ. Να πείσει τον φερόμενο ως κορυφαίο τεχνικό διευθυντή του κόσμου να δουλέψει για αυτή, αλλά σε μόλις 1,5 χρόνο να του δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Ολα αυτά, γίνονται σε μια περίοδο που η Ρόμα δίνει μάχη για την έξοδο στο Champions League, πράγμα που σημαίνει ότι η διοίκηση προφανώς κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αν δεν γίνονταν αυτές οι αλλαγές, ή έστω αυτή του προπονητή μόνο, δεν υπήρχαν ελπίδες για 4άδα. Μεγαλύτερα κι από αυτά που έκανε ο Ισπανός στις δικές του πωλήσεις, οι οποίες μπορούν να φέρουν στο ταμείο το ποσό των 305 εκατ. ευρώ. Η Ρόμα πάντως δεν κατέκτησε ή δεν διεκδίκησε μέχρι τέλους κάποιο πρωτάθλημα, δεν πρόσθεσε έστω κάποιον τίτλο (Coppa Italia) στην τροπαιοθήκη, η οικονομική ανάπτυξη δεν έχει έρθει, το brand name δεν έχει μεγαλώσει όσο υπολόγιζαν το καλοκαίρι του ’11, τα έργα για το γήπεδο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι δύσκολο και οι Τζιαλορόσι βρίσκονται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Μέχρι τότε ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα κάνει τα πάντα για να βγάλει τη Ρόμα στο Champions League.

Υπό πίεση η Εμπολι

Πλέον έπειτα από τη χθεσινή νίκη της Μπολόνια επί της Κάλιαρι, η Εμπολι βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Εξάλλου, τα τρία από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της είναι με αντιπάλους τη Ρόμα, τη Γιουβέντους και τη Νάπολι. Μεγάλο πρόβλημα η άμυνά της, η οποία δέχεται κατά μέσο όρο δύο τέρματα σε κάθε παιχνίδι της.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X