Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα: Ο Σιμεόνε έχει τον τρόπο...

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα: Ο Σιμεόνε έχει τον τρόπο…

Εναρξη: 19:30, 21/09/19
Γήπεδο: Μetropolitano, Μαδρίτη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατέθεσε ψυχή κόντρα στη Γιουβέντους, δεν ηττήθηκε και πλέον απέναντι στη Θέλτα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και την… κορυφή της LaLiga. 

Νίκη… ηρεμίας η Ατλέτικο
Η περσινή διπλή μονομαχία τους στη φάση των “16” του Champions League ήταν εκπληκτική και πέρασε στην ιστορία με το χατ-τρικ του Κριστιάνο. Φέτος η Μεγάλη Κυρία θα μπορούσε να γίνει από την πρεμιέρα το απόλυτο φαβορί για την 1η θέση, αλλά λογάριαζε χωρίς την ψυχή της ομάδας του Σιμεόνε. Η Ατλέτικο είναι η ομάδα που δεν τα παρατάει και το υπενθύμισε με την ισοφάριση της 2-2, παίρνοντας έστω τον βαθμό. Δεν είναι στο καλύτερο μομέντουμ, με τον Όμπλακ να δέχεται δυο γκολ σε τρία σερί ματς για πρώτη φορά από το 2012. Η Ατλέτικο ηττήθηκε 2-0 από τη Σοσιεδάδ εκτός, ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γεγονός που την έριξε από την κορυφή της LaLiga! O Σιμεόνε έριξε το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι και αισιοδοξεί για την επιστροφή στις επιτυχίες.

Προέρχεται από ήττα η Θέλτα
Δεν εντυπωσιάζει η Θέλτα στις πρώτες τέσσερις στροφές, όπου έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς. Βέβαια, έχει βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, αφού αντιμετώπισε ήδη Ρεάλ, Βαλένθια και Σεβίλλη. Η εντός έδρας ήττα από τη Γρανάδα με 2-0 προκάλεσε έντονο προβληματισμό.

Ατλέτικο Μαδρίτης vs Θέλτα, οι αριθμοί

Η Ατλέτικο είναι αήττητη στα επτά τελευταία εντός με τη Θέλτα για τη LaLiga έχοντας έξι νίκες

Η Θέλτα έχει υποστεί 62 ήττες από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ, τις περισσότερες στην ιστορία της LaLiga από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο.

Η Ατλέτικο έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία 22 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, με 17 νίκες και 4 ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα έχει κρατήσει 14 φορές ανέπαφη την εστία της.

Η Θέλτα με 24 και η Ατλέτικο με 30 είναι οι ομάδες με τα λιγότερα σουτ στη LaLiga αυτή τη σεζόν.

Στη μάχη των πάγκων, ο Σιμεόνε έχει χάσει δυο φορές από τον Φραν Εσκριμπά στη LaLiga, αλλά έχει κι επτά νίκες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X