Λέστερ - Τότεναμ: Ο Βάρντι και το ρεκόρ του απειλούν τους Spurs!

Λέστερ – Τότεναμ: Ο Βάρντι και το ρεκόρ του απειλούν τους Spurs!

Εναρξη: 14.30, 21/09/2019
Γήπεδο: King Power, Leicester

Αήττητο τέλος για τη Λέστερ, ωστόσο κόντρα στην Τότεναμ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Χωρίς περιθώρια οι Spurs. Βάρντι vs Κέιν στη μάχη των σκόρερ…

Το σερί του Βάρντι!
Αήττητο τέλος για τη Λέστερ, αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Επειτα από δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στην φετινή Premier League, οι Αλεπούδες δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση, αν και το πάλεψαν μέχρι τέλους. Θέλουν να παραμείνουν κοντά στην τετράδα, ενώ μια νίκη κόντρα στην Τότεναμ θα κάνει πράγματα ακόμα καλύτερα και ψυχολογικά. Ο εξαιρετικός μέσος, Τζέιμς Μάντισον έχει επιχειρήσει 16 σουτ, αλλά δεν έχει σκοράρει. Γενικά, δεν έχει βρει δίχτυα στα 28 τελευταία σουτ στην Premier League, με το τελευταίο γκολ να… χάνεται τον Απρίλιο κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Παράλληλα, ο Τζέιμι Βάρντι έχει βρει δίχτυα και στα τρία πιο πρόσφατα με τους Spurs για το πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερα γκολ σε αυτό το διάστημα. Αλλωστε, ο φορ της Λέστερ από τη σεζόν 2014-15 κι έπειτα μετρά 31 τέρματα κόντρα στους «Big Six», περισσότερα από οποιονδήποτε παίκτη στην Premier League.

Η Τότεναμ του Χάρι Κέιν!
Η Τότεναμ ήταν εντυπωσιακή στην επιστροφή της από τη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού διέλυσε με 4-0 την Πάλας. Μάλιστα, κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη, μιας και ακολουθούσε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά οι Σπερς τα βρήκαν δύσκολα, το 2-0 έγινε 2-2 και μάλλον το τελικό αποτέλεσμα τους άφησε ικανοποιημένους. Πλέον, ακολουθεί το ντέρμπι με τη Λέστερ και η Τότενμ γνωρίζει πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες. Ο Χάρι Κέιν έχει 13 γκολ σε 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στη Λέστερ, τα περισσότερα που έχει πετύχει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Παράλληλα, ο φορ της Τότεναμ έχει βρει δίχτυα 125 φορές σε 172 ματς με κόουτς τον Ποκετίνο. Μόνο ο Ανρί (175) με Βενγκέρ και ο Ρούνεϊ (141) με Φέργκιουσον έχουν περισσότερα.

Λέστερ vs Τότεναμ, οι αριθμοί του ντέρμπι

Η Τότεναμ έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια με τη Λέστερ για την Premier League, έχει τρεις νίκες στη σειρά.

Η Λέστερ έχει σκοράρει 44 γκολ απέναντι στην Τότεναμ για την Premier, τα περισσότερα από κάθε άλλον αντίπαλο.

Η Τότεναμ είναι χωρίς εκτός έδρας νίκη για την Premier στα οκτώ τελευταία ματς, μετρώντας δυο ισοπαλίες, αλλά και έξι ήττες.

Η Λέστερ έχει 25 βαθμούς με τον Ρότζερς στον πάγκο της (7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες) από τον Μάρτιο κι έπειτα, μόνο Λίβερπουλ, (43), Σίτι (37) και Τσέλσι (27) έχουν περισσότερους.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X