Γκραν Πρι Σιγκαπούρη: Όλα τα φώτα στον Λεκλέρ!

Γκραν Πρι Σιγκαπούρη: Όλα τα φώτα στον Λεκλέρ!

Εναρξη: 14:10, 22/09/2019
Πίστα: Marina Bay Street Circuit, Σιγκαπούρη

Ο Λεκλέρ πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στη Formula 1 και τα φώτα είναι όλα στραμμένα πάνω του. Θα απαντήσει στη Σιγκαπούρη ο Χάμιλτον;

Εποχή Λεκλέρ στην Ferrari; Ο νεαρός οδηγός ήταν συγκλονιστικός και πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στη Formula 1, αυτή τη φορά στην Monza! Ο Λεκλέρ άντεξεστην πίεση του Χάμιλτον καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα μετά την αλλαγή ελαστικών. Ο Φέτελ έκανε μόνος του τε-τα-κέ στους πρώτους γύρους, κατέστρεψε τον αγώνα του, αλλά η ομάδα του πήρε μια μεγάλη νίκη! O Μπότας τελικά πήρε τη 2η θέση, ο Χάμιλτον την τρίτη, ενώ η Renault βρέθηκε στην 4η και την 5η θέση με τους Ρικιάρντο, Χούλκενμπεργκ αντίστοιχα.

Η κατάταξη στη Monza

Leclerc (Ferrari), 2 Bottas (Mercedes), 3 Hamilton (Mercedes), 4 Ricciardo (Renault), 5 Hulkenberg (Renault), 6 Albon (Red Bull), 7 Perez (Racing Point), 8 Verstappen (Red Bull), 9 Giovinazzi (Alfa Romeo), 10 Norris (McLaren), 11 Gasly (Toro Rosso), 12 Stroll (Racing Point), 13 Vettel (Ferrari), 14 Russell (Williams), 15 Raikkonen (Alfa Romeo), 16 Grosjean (Haas), 17 Kubica (Williams), DNF Magnussen (Haas), Kvyat (Toro Rosso), Sainz (McLaren).

Τα ρεκόρ του Λεκλέρ

Ο Λεκλέρ ανήκει πλέον σε ένα κλειστό club μόλις εννέα οδηγών, οι οποίοι θριάμβευσαν και στο επόμενο Γκραν Πρι μετά την πρώτη τους νίκη. Ο τελευταίος πριν τον οδηγό της Ferrari, που είχε πετύχει κάτι ανάλογο, ήταν ο Λιούις Χάμιλτον το 2007 με McLaren-Mercedes σε Καναδά και ΗΠΑ.

Οι νικητές στο Grand Prix στη Σιγκαπούρη

Φοβερό μομέντουμ για τον Λελέρ, αλλά στην πίστα Marina Bay Street Circuit, ο Λιούις Χάμιλτον είναι εξαιρετικός μετρώντας δυο διαδοχικές επιτυχίες. Ο Αγγλος είναι 63 βαθμούς μπροστά από τον συμπαίκτη του στη Mercedes, Μπότας, 99 από τον Φερστάπεν της Red Bull και 102 από τον Λεκλέρ. «Πάντα εστιάζω στα αρνητικά και στα λάθη μου. Ακόμη και μετά από μια νίκη, ακόμη κι αν ένα Σαββατοκύριακο έμοιαζε ιδανικό στον έξω κόσμο, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα μπορώ να βελτιώσω, ειδικά σε εμένα, με ηλικία μόλις 21 ετών» τόνισε ο 21χρονος.

2018 Hamilton (Mercedes), Verstappen (Red Bull), Vettel (Ferrari)
2017 Hamilton (Mercedes), Ricciardo (Red Bull), Bottas (Mercedes)
2016 Rosberg (Mercedes), Ricciardo (Red Bull), Hamilton (Mercedes)
2015 Vettel (Ferrari), Ricciardo (Red Bull), Raikkonen (Ferrari)
2014 Hamilton (Mercedes), Vettel (Red Bull), Ricciardo (Red Bull)

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Formula 1 με αμέτρητα ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X