Μπαρτσελόνα - Λεγανές: Ορεξάτος ο Μέσι στην επιστροφή!

Μπαρτσελόνα – Λεγανές: Ορεξάτος ο Μέσι στην επιστροφή!

Έναρξη: 23.00, 16/06/2020
Γήπεδο: «Καμπ Νόου» Βαρκελώνη

Οι Μπλαουγκράνα συνέτριψαν την ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων (4-0) στο «Visit Mallorca Estadi» με δύο ασίστ και ένα γκολ του Μέσι, ο οποίος με νέο look έπαιξε στο ρελαντί, όπως και η ομάδα του Κίκε Σετιέν. Με το δεξί στο restart της LaLiga η Μπαρτσελόνα, διατήρησε το +2 από τη Βασίλισσα κι έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Μέσι επέστρεψε ορεξάτος, πήρε την ομάδα στις πλάτες του, έφτασε τα 20 γκολ και είναι ο μόνος παίκτης που καταφέρνει να πετύχει τουλάχιστον αυτόν τον αριθμό τερμάτων σε 12 σερί σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα! Παράλληλα, του ανήκει η κορυφή και σ το κομμάτι των ασίστ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετρώντας πλέον 14. Το σύνολο της συμβολής του στα τέρματα της Μπαρτσελόνα φτάνει στα 34 και «έπιασε» τον Τσίρο Ιμόμπιλε στην κορυφή των παικτών με τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε γκολ για τις ομάδες τους στα πέντε top ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Αργεντίνος σταρ έχει συμμετοχή στα 15 από τα 18 τελευταία γκολ της Μπάρτσα στη LaLiga, έχοντας επτά γκολ και οκτώ ασίστ. Δεν έχει σκοράρει ή δεν έχει μοιράσει ασίστ μόλις σε πέντε από τα 23 παιχνίδια.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τη διαχείρηση του ρόστερ. Ολα πρέπει να γίνουν σωστά, δεν μπορούμε να μην ξεκουράζουμε παίκτες» τόνισε ο Κίκε Σετιέν. Αλλωστε, μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα υπάρχουν δυο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα για τη Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, στήριξε τον Γκριεζμάν (8 γκολ σε 27 συμμετοχές) λέγοντας: «Δεν υπάρχει συζήτηση για τον Γκριεζμάν. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Υπολογίζουμε σ΄ αυτόν και θα συνεχίσει να έχει χρόνο συμμετοχής. Είναι απαραίτητος για την ομάδα και τον σύλλογο μας. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν φορές, που πρέπει να παίζουν και άλλοι παίκτες».

Ο Σουάρες έπαιξε μισή ώρα κόντρα στη Μαγιόρκα, βοήθησε τον Μέσι, πλησίασε δύο φορές το γκολ και φάνηκε έτοιμος να βοηθήσει τη Μπάρτσα στον δρόμο για την κούπα. Μάλιστα, είναι πιθανό να δούμε τον Ουρουγουανό επιθετικό στο βασικό σχήμα κόντρα στη Λεγανές. Το θετικό για τον τεχνικό των Καταλανών είναι πως επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο Λανγκλέ, ωστόσο εκτός λόγω τιμωρίας τέθηκε ο Αλμπα.

H Mπάρτσα παραμένει αήττητη στα 26 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στη LaLiga, ενώ έχει κερδίσει τη Λεγανές στα επτά από τα οκτώ τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, έχει σκοράρει τουλάχιστον τρία τέρματα στα τρία πιο πρόσφατα με τη συγκεκριμένη αντίπαλο.

Ασχημα ήταν τα δεδομένα για τη Λεγανές πριν την καραντίνα του κορονοϊού, πολύ δύσκολα φαίνεται ότι θα είναι και τώρα στην επανέναρξη. Ο Δημήτρης Σιόβας έμεινε στον πάγκο και είδε την ομάδα του να γνωρίζει εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Βαγιαδολίδ. Στην προτελευταία θέση και τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά δύσκολα για τη Λεγανές. Μόλις μια νίκη μετρά μακριά από το «Butarque» και αυτή ήρθε στην τελευταία στροφή πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας (2-1 τη Βιγιαρεάλ).

Μπαρτσελόνα – Λεγανές, οι αριθμοί του ματς

Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στη Λεγανές, με τη μοναδική ήττα τους να είναι στο Butarque τον Σεπτέμβριο του 2018 (1-2).

Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη σε 14 εντός έδρας αγώνες ματς πρωταθλήματος κόντρα σε ομάδες της Μαδρίτης (9 νίκες, 5 ισοπαλίες). Η τελευταία ήττα ήταν από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1) τον Απρίλιο του 2016.

Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα 26 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη La Liga, κερδίζοντας 24 φορές. Η τελευταία ήττα εντός έδρας ήταν το Νοέμβριο του 2018 από τη Ρεάλ Μπέτις (3-4).

Αήττητος απέναντι στη Λεγανές ο Κίκε Σετιέν, μετρά 5 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Χαβιέ Αγκίρε έχει μόλις δυο νίκες σε 20 ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Μπάρτσα, έχοντας 4 ισοπαλίες, αλλά και 14 ήττες. Οι ομάδες του έχουν χάσει στα οκτώ πιο πρόσφατα

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X